• City Stories

    Η “Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ” επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη – Μην τη χάσετε!

    • NewsRoom
    εξπορτ2018


    Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων. Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

    Μικροί παραγωγοί και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό “παρών” στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επιμένουν ελληνικά.

    Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών.

    εξπορτ2018

    εξπορτ2018

    Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές.

    Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες με γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους ΣΕΦ και bartenders, σεμινάρια με  sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής “GREEK CHEF 2018” σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων.

    εξπορτ2018 εξπορτ2018
    Πότε:

    26 – 29 Ιανουαρίου
    12.00 μμ

    Πού:

    Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
    Λεωφόρος Ποσειδώνος (πρώην Αερολιμένας Αθηνών)
    Ελληνικό

    εξπορτ2018εξπορτ2018
    Εισιτήρια:

    • Τιμή Εισιτηρίου: 7 € στα ταμεία (5€ με προαγορά μέσω viva.gr)
    • Μειωμένο Εισιτήριο: 5€  στα ταμεία (3€ προαγορά μέσω viva.gr) – Πολύτεκνοι,  Άνεργοι, Φοιτητές, Σπουδαστές (για το μειωμένο εισιτήριο απαραίτητη είναι η επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.)
    • Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
    • Για επαγγελματίες τροφίμων η είσοδος είναι δωρεάν. (με πρόσκληση εδώ)

    Πληροφορίες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Διατροφή ως Πολιτισμός: Μια αφιερωματική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στον Ιανό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι 7 νέες ταινίες της βδομάδας – Στους κινηματογράφους από 25 Ιανουαρίου 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Ημέρες Ιρανικού Κινηματογράφου: Για πρώτη φορά στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο



    ΣΧΟΛΙΑ