• City Stories

    Ejekt Festival: Ακυρώθηκε η συναυλία των Red Hot Chili Peppers

    • NewsRoom


    Την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας των Red Hot Chili Peppers, στα πλαίσια του φετινού Ejekt Festival, ανακοίνωσε επισήμως με ανάρτηση στα social media η εταιρεία.

    Εξαιτίας της πανδημίας ακυρώνεται η συναυλία των RHCP, οι οποίοι είχαν συμπεριλάβει τη χώρα μας για δεύτερη φορά σε περιοδεία τους και θα εμφανίζονταν αυτό το καλοκαίρι στις 5 Ιουνίου 2020.

    «Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα», αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες του Ejekt Festival σε Facebook και Instagram.

    «Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το EJEKT 2020.

    Είναι ένα απαραίτητο βήμα και το μόνο ρεαλιστικό στην τρέχουσα κατάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει «Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω».

    Για τους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers αναμένεται επόμενη ανακοίνωση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων.

    Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:



    ΣΧΟΛΙΑ