• City Stories

    Διακοπές σε τροχόσπιτο ή σε δεντρόσπιτο;

    • NewsRoom


    Έχετε την εντύπωση πως τα τροχόσπιτα είναι μόνο για τις γιαγιάδες και τους παππούδες; Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Γνωρίστε το Morelo Empire Liner και θα αλλάξετε σίγουρα γνώμη!

    Morello-Empire-Liner-552652Το νέο αυτό μοντέλο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κλασικά τροχόσπιτα, αφού διαθέτει κυριολεκτικά τα πάντα, δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο για τις “διακοπές πάνω στις ρόδες”. Εκτός από τον μεγάλο χώρο του, το Morelo Empire Liner έχει ενδοδαπέδια θέρμανση, ντους, μία γυάλινη οροφή για να απολαμβάνετε τη θέα του ουρανού από το άνετο διπλο κρεβάτι σας και -ετοιμαστείτε- ένα γκαράζ (ναι, καλά ακούσατε) σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μαζί και το αυτοκίνητό σας. Διαθέτει λοιπόν όλα όσα χρειάζεστε -και με το παραπάνω- για να απολαύσετε τις διακοπές σας με όλες τις ανέσεις.

    Morello-Empire-Liner-kitchen-670924

    Το τροχόσπιτο διαθέτει την ελκτική δύναμη ενός Toyota Hilux (βάρους μεγαλύτερου των 3,5 τόνων) και την ίδια ιπποδύναμη με μία Mercedes – Benz C300, οπότε δεν νομίζουμε πως χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα χαλάσει κάποια στιγμή, αφήνοντάς σας στη μέση του πουθενά…

    Morello-Empire-Van-670926

    Ουσιαστικά, είναι ένα υπερ(-βολικά)πολυτελές ξενοδοχείο με ρόδες και γι’ αυτόν το λόγο η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη. Εάν δηλαδή θέλετε να το αγοράσετε για προσωπική σας χρήση θα χρειαστείτε ένα αρκετά μεγάλο ποσό μετρητών. 378.000 δολάρια για την ακρίβεια…

    Την ίδια στιγμή, μπορείτε αν το θελήσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Μεξικό σε ένα ιδιωτικό… δεντρόσπιτο! Το Playa Viva βρίσκεται στο Juluchuca, στη δυτική ακτή του Ειρηνικού και αποτελεί ένα εντυπωσιακό μα πάνω απ’ όλα οικολογικό θέρετρο.

    Mexico-tree-house-playa-viva-670927

    Τριάντα πέντε μόλις λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ixtapa – όπου ο ήλιος λάμπει 300 ημέρες τον χρόνο – σας περιμένει  αυτό το μεξικάνικο δεντρόσπιτο σε μία τοποθεσία γεμάτη ψηλούς φοίνικες και τον ωκεανό ακριβώς μπροστά στα πόδια σας!

    Εξοπλισμένο με ένα τεράστιο king size κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο και σαλόνι με μία αιώρα στον πάνω όροφο, θα αισθανθείτε σίγουρα σαν να βρίσκεστε στον παράδεισο – ειδικά όταν θα αντικρύσετε και τη μαγευτική θέα. Εάν καταφέρετε να βγείτε από αυτό το μικρό παλάτι, η περιοχή είναι δημοφιλής για τους εκπληκτικούς περιπάτους στη φύση, οπότε καλό θα είναι να μην ξεχάσετε τα παπούτσια σας.

    kevsteele_151016_cf001855_select.jpg.1360x678_default

    Μία νύχτα στο δεντρόσπιτο θα σας κοστίσει περίπου 343 δολ. ενώ η ελάχιστη διαμονή δεν ισχύει για τις εκτός εποχής κρατήσεις. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και φυσικά, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά μαθήματα γιόγκα δίπλα από το κύμα.

    Εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν, μία ακόμη έκπληξη θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Πολλές μικρές χελώνες σας περιμένουν στο καταφύγιο ακριβώς δίπλα από το δεντρόσπιτό σας. Ετοιμαστείτε!

    Διαβάστε ακόμη: Daniel Craig: “James Bond; Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου!!!”

    Διαβάστε επίσης: Μετά τους bisexual, τους transsexual και τους asexual η Miley Cyrus μας ξεναγεί στον κόσμο των Pansexual!

    Μη χάσετε:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     



    ΣΧΟΛΙΑ