• City Stories

    ChocolateFest: Το Φεστιβάλ Σοκολάτας επιστρέφει στην Αθήνα

    • NewsRoom
    σοκολατα


    Επιστρέφει το ChocolateFest, το πρώτο φεστιβάλ της χώρας που είναι αφιερωμένο στη σοκολάτα

    Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop – up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα ξετρελάνουν και τον πιο απαιτητικό.

    Μετά τη μεγάλη, πρώτη του επιτυχία, τον Φεβρουάριο του 2019, όπου προσέλκυσε πάνω από 30.000 επισκέπτες, το ChocolateFest, σκοπεύει να φέρει και πάλι κοντά μας την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα, σε κλασικές και πειραγμένες μορφές, αλλά και μαύρη, για όσους προσέχουν τη γραμμή τους.

    Παρουσιάσεις από τεχνίτες της σοκολάτας

    Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της σοκολατένιας γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο μας υλικό.

    Μικροί και μεγάλοι Chocoholics, θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

    φεστιβαλ σοκολατας

    Ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

    Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους pastry chef όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της. Τέσσερις ημέρες γεμάτες σοκολάτα!

    Πέμπτη-Κυριακή / 17 – 20 Οκτωβρίου / Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

    Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη | 16:00 – 23:00 / Παρασκευή | 16:00 – 23:00 / Σαββάτο | 11:00 – 23:00 / Κυριακή | 11:00 – 23:00 / Γενική Είσοδος: 3€



    ΣΧΟΛΙΑ