ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πατάτες με δενδρολίβανο και άλλα μυρωδικά, ζουμερές μέσα, τραγανές απ’ έξω μοσχομυριστές, όσο δεν πάει από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό ολόκληρα μικρά πατατάκια (baby πατάτες)
- 1 κλαδάκι θυμάρι
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
- λίγο χοντρό αλάτι
- λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 καυτερή πιπερίτσα
- 4-5 κ.σ. σκορδόλαδο
-
Για το πασπάλισμα
- φρεσκοκομμένο δεντρολίβανο
- θυμάρι ή ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε και τρίβουμε πολύ καλά τις ολόκληρες πατάτες, να καθαρίσει η φλούδα, τις βάζουμε σε κατσαρόλα και τις σκεπάζουμε με κρύο νερό. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Βράζουμε για 10-15’ (ανάλογα με το μέγεθος), για να μισογίνουν, να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε.
Πηγή: argiro.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πιο νόστιμες «τηγανητές» πατάτες φούρνου χωρίς λάδι, με μπαχαρικά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεμονάτες πατατούλες λαδορίγανη με μουστάρδα στον φούρνο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λεμονοριγανάτο κοτόπουλο με ψητές «τσακιστές» πατάτες για το Σαββατοκύριακο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
