• Architecture & Design

    Μία πισίνα στην κορυφή του Ντουμπάι με θέα που κόβει την ανάσα!

    • Μαρία Μπότη
    Μία πισίνα στην κορυφή του Ντουμπάι με θέα που κόβει την ανάσα!


    Το Ντουμπάι, μια σχεδόν ουτοπική πόλη χτισμένη στη μέση μιας ερήμου, προσθέτει στη λίστα με τα αξιοθέατα άλλο ένα μέρος που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

    Πρόκειται για την ψηλότερη πισίνα υπερχείλισης 360 μοιρών, μοναδική στον κόσμο.

    Η Aura Skypool, όπως ονομάζεται, εγκαινιάστηκε στις 15 Νοεμβρίου 2021 και γρήγορα απέσπασε διθυραμβικά σχόλια που προφανώς δικαιολογούνται από την μαγική θέα που προσφέρει.

    Μία πισίνα στην κορυφή του Ντουμπάι με θέα που κόβει την ανάσα!

    Αυτή η εντυπωσιακή πισίνα βρίσκεται στον 50ό όροφο του Palm Tower, ενός ουρανοξύστη που βρίσκεται στο νησί Palm Jumeirah. Βρίσκεται δε σε ύψος 200 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους, με αποτέλεσμα να έχει απίστευτη θέα στον εμβληματικό ορίζοντα του Ντουμπάι, το Palm Jumeirah και τον Περσικό Κόλπο.

    Η επίσκεψη στη πισίνα Aura είναι μοναδική, καθώς ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις και αποτελεί το κατάλληλο σημείο για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία του Ντουμπάι.

    Περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, στοιχεία φυσικού σχεδιασμού και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, η πισίνα είναι μια κομψή όαση που ικανοποιεί κάθε γούστο.

    Οι μονές ή διπλές ξαπλώστρες προσφέρουν το τέλειο μέρος για χαλάρωση, καθώς το μέρος προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στα εμβληματικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το Palm Jumeirah, το Burj Al Arab, το Burj Khalifa και άλλα.

    Η εμπειρία ξεκινάει από το πρωί, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο στην πισίνα υπερχείλισης 360 μοιρών και ένα ωραίο πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα ακούγοντας ατμοσφαιρική playlist με χαλαρωτική και δυναμική μουσική.

    Το απόγευμα στην Aura Skypool είναι μοναδικό, καθώς οι επισκέπτες γίνονται μάρτυρες ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος. Η «χρυσή ώρα» είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα κλικ στην κορυφή του Ντουμπάι. Δροσερά κοκτέιλς, ποικιλία κρασιών και φαγητών, συνοδεύουν τους επισκέπτες έως τη δύση του ηλίου.

    Το αντίτιμο για την επίσκεψη στην πισίνα Aura κυμαίνεται ανάλογα με την ώρα προσέλευσης και το χρόνο παραμονής.

    Το Ντουμπάι φαίνεται πως βρίσκεται σε μόνιμη «επιφυλακή» για αποκλειστικότητες, προκειμένου να προσελκύσει ταξιδιώτες και να κεντρίσει τα βλέμματα.

    Έτσι συνέβη και τώρα και με την Aura Skypool, η οποία μετά από τόσους μήνες πανδημίες, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον με νέες εμπειρίες και θέα που κόβει την ανάσα.

    Περισσότερες πληροφορίες για την Aura Skypool διαθέσιμες ΕΔΩ.

    Διαβάστε επίσης:

    Άνδρος: Δύο κατοικίες με ένα θέατρο σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο

    O οίκος Burberry εγκατέστησε ένα μοναδικό pop-up store από καθρέφτες! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ