• Architecture & Design

    H Loro Piana Interiors υποκλίνεται στον Cini Boeri


    Στα πλαίσια της Milan Design Week, η Loro Piana Interiors τίμησε με μία installation τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του διάσημου Μιλανέζου αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Cini Boeri.

    Η εγκατάσταση – ωδή περιλάμβανε μια επιλογή από τα πιο διάσημα σχέδια επίπλων της Boeri, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος «Strips» που κέρδισε το Compasso d’Oro, των πολυθρόνων «Bobo» και των καρεκλών «Botolo».

    Αυτά τα κομμάτια ήταν μοναδικά διακοσμημένα με τα πολυτελή υφάσματα της Loro Piana Interior, αναδεικνύοντας περαιτέρω τη διασταύρωση του κλασικού σχεδιασμού και της μοντέρνας καινοτομίας στα υφάσματα. Η διάταξη και η συνεργασία με τη Cini Boeri και την Αrflex δείχνουν επίσης τη δέσμευση της Boeri για λειτουργικά, αρθρωτά έπιπλα που προσαρμόζονται και βελτιώνουν τους καθημερινούς χώρους διαβίωσης.

    Οι επισκέπτες ενθαρρύνονταν να αγγίξουν απευθείας τα έπιπλα, προσφέροντας μια εμπειρία που δίνει έμφαση στις πρακτικές και αισθητικές πτυχές των σχεδίων της Boeri. Αυτή η διαδραστική ρύθμιση επέτρεψε στους επισκέπτες να εκτιμήσουν από κοντά την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των κομματιών.

    Η έκθεση «A Tribute To Cini Boeri» δεν μνημόνευε μόνο την επιδραστική κληρονομιά του σχεδιαστή, αλλά ήταν επίσης και το ξεκίνημα ενός τριετούς ταξιδιού εξερεύνησης και γιορτής: θα οδηγήσει σε μια σημαντική αναδρομική έκθεση που έχει προγραμματιστεί για το 2026 στην Triennale Milano, η οποία θα εμβαθύνει στον αντίκτυπο του Boeri στο σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική.

    Η installation ήταν ανοιχτή στο κοινό στο Cortile della Seta, τα κεντρικά γραφεία του Loro Piana στο Μιλάνο.

    //

    Loro Piana Cortile della Seta
    Via della Moscova, 33
    20121 Milano MI, Italy

    Διαβάστε επίσης:

    Παγκόσμια πρώτη: Κάθετη προσγείωση και υδρογόνο

    Η αναμονή για την πρώτη ηλεκτροκίνητη G-Class επιτέλους έληξε

    Και η Pagani εισβάλλει με ταχύτητα στις πίστες του real estate



    ΣΧΟΛΙΑ