• Architecture & Design

    Back to the future


    Ένας νέος τρόπος μετακινήσεων (και ζωής) συνοδεύει τη Lámpago και τα ρετρό ηλεκτρικά σκούτερ της – συμβάλλοντας  κάθε μέρα σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

    Το όνομά τους είναι Lámpago – εμπνευσμένο από την Ισπανική λέξη για την αστραπή – το σημείο εκκίνησης νέων ανακαλύψεων. Συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες γραμμές και τον vintage σχεδιασμό τους, τα ηλεκτρικά οχήματα φέρνουν το μέλλον στη ζωή μας με τις φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευές τους.

    Το ρετρό εξωτερικό αμάξωμα και η υφασμάτινη επένδυση του Lámpago e-trike συμπληρώνονται από ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας — συμπεριλαμβανομένου ψηφιακού θερμός, ψηφιακής οθόνης και φώτων LED. Από άποψη απόδοσης, το φιλικό προς το περιβάλλον διθέσιο ενσωματώνει ζάντες αλουμινίου με ελαστικά εμπρός/πίσω που εκτείνονται 3-10 ίντσες, κινητήρα 1000W και μπαταρία λιθίου 60V/30Ah. Μαζί, αυτές οι λειτουργίες ξεκλειδώνουν μια εμβέλεια 40-70 km με πλήρη φόρτιση, με χωρητικότητα μεταφοράς 200 kg και χρόνο φόρτισης τριών ωρών — προσφέροντας στους χρήστες στιβαρή και άνετη οδήγηση.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το vintage e-trike Lámpago και πώς να προσαρμόσετε το όχημα στη δική σας sur mesure αισθητική, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας.

    Όσοι υιοθετούν τη φιλοσοφία της βιώσιμης ζωής, αναζητούν έναν σύντροφο για να ζήσουν αυτή τη μοναδική απόλαυση. Το Lámpago είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για αυτούς.

    //

    Lámpago e-trike | @lampago.tr

    Design Team: Yavuz Cinkaya, Osman Colcak, Selen Sarkaya 

    Motor: 1000W

    Battery: 60V/30Ah

    Range: 40-70km

    Carrying capacity: 200 kg

    Charging time: 3 hours

    Διαβάστε επίσης:

    Μεξικό ή Σαλαμίνα;

    H Andria Mitsakos παρουσιάζει το Anthologist

    Κατοικία Mavro Vouni με την υπογραφή του Bernard Delacoste



    ΣΧΟΛΙΑ