• City Stories

    Αμέθυστος: Η βίλα που συνδυάζει πολυτελή κομψότητα και σύγχρονη άνεση στην Κρήτη (pics)


    Η μαγευτική και εντυπωσιακή αυτή κατοικία των τεσσάρων υπνοδωματίων ονομάζεται Αμέθυστος (Amethyst) και βρίσκεται στην Κρήτη. Είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διαμονής για τους πολιτικούς, αλλά και προσωπικότητες της showbiz. Η τιμή ενοικίασής του ξεκινά από τα 32 800 € ανά βδομάδα και συνδυάζει απόλυτα την πολυτελή κομψότητα με τη σύγχρονη άνεση.

    Ο Αμέθυστος, με όλες οι σχετικές πληροφορίες, βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων sothebysrealty.gr.

    Πρόκειται για μια υπέροχη κατοικία, όπου κάθε ένα από τα τέσσερα master υπνοδωμάτια διαθέτει τα υψηλότερα πρότυπα για την απόλυτη απόλαυση των επισκεπτών. Υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κομψά διακοσμημένα μαρμάρινα μπάνια, ιδιωτική πισίνα με τζακούζι, ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα και ατμόλουτρο.

    Ο πολυτελής Αμέθυστος μπορεί να υπερηφανεύεται, επίσης, για την ηλιόλουστη βεράντα του με την θερμαινόμενη πισίνα με σχήμα ημισελήνου, που προσφέρει υπέροχη θέα στον μαγευτικό κόλπο του Μιραμπέλλου, που βρίσκεται βρίσκεται στο Κρητικό πέλαγος, στην Ανατολική Κρήτη. Υπάρχουν δύο αναζωογονητικές μπανιέρες με τζακούζι, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, επίσης, στο σπα, να απολαύσουν ατμόλουτρο, να βρεθούν για λίγες ώρες στο γυμναστήριο ή να απολαύσουν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές κοιτώντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μία σύγχρονη κατοικία με αέρα εξοχής σχεδόν στο κέντρο της πόλης [12 pics]

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι θα θέλαμε να κάνουμε διακοπές σ’ αυτή την πανέμορφη κατοικία στη Σύρο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέρκυρα: Αυτή η κατοικία είναι χτισμένη στην άκρη του γκρεμού και κόβει την ανάσα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ