• City Stories

    Αυτές είναι οι καλύτερες σοκολάτες του κόσμου!

    • NewsRoom


    sokolates

    Τουλάχιστον εμείς αυτές έχουμε δοκιμάσει. Τώρα αν εσείς έχετε να προσθέσετε κάποιες, καλοδεχούμενες. Κι αν μας πείτε και που μπορούμε να τις βρούμε για να τις δοκιμάσουμε κι εμείς, ακόμη καλύτερα.

    Ξεκινάμε από τις δικές μας, που μας μεγάλωσαν μέσα στη γλύκα και ακόμη τις τιμάμε με το παραπάνω…

    ION

    ΙΟΝ
    Η πρώτη μας σοκολατένια αγάπη, για να θυμηθούμε και την κλασική της διαφήμιση. Η αμυγδάλου της γνωρίζει μόνο φίλους, αν και η κλασική γάλακτος δεν πάει πίσω.

    paulidis

    Παυλίδης
    Η σοκολάτα υγείας που συνοδεύει κάθε… δίαιτα και όχι μόνο. Βέβαια, πλέον, τη βρίσκουμε και σε πολλές γεύσεις, π.χ. με κομματάκια λεμονιού και γεμιστή με βάφλα και πραλίνα.

    Και συνεχίζουμε με διάσημες της διεθνούς σοκολατένιας σκηνής…

    NEUHAUS

    Neuhaus pralines
    Η βελγική σοκολάτα είναι παγκοσμίως γνωστή για την ανώτερη ποιότητά της και δεν είναι τυχαίο που στα πλακόστρωτα δρομάκια των Βρυξελλών συναντάμε πολλά μαγαζάκια με σοκολάτες και σοκολατάκια. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το διάσημο Neuhaus με μια γλυκιά ιστορία 160 ετών!

    pierre-marcolini

    Pierre Marcolini
    Η επιτομή της σοκολάτας βέβαια, βρίσκεται στο πολυβραβευμένο Pierre Marcolini. Πανάκριβο μεν, η απόλυτη εμπειρία δε, καθώς δεν πρόκειται για απλό κατάστημα, αλλά για μια υψηλή σοκολατερί!

    godiva

    Godiva
    Μια ακόμη ιστορική σοκολατερί του Βελγίου, με ιστορία που ξεκινάει από το 1926 και τρούφες που ενθουσιάζουν με την πλούσια γεύση τους. Μάλιστα, επειδή φέτος γιορτάζουν και την επέτειο των 90 χρόνων τους έχουν ετοιμάσει και 9 ξεχωριστές σοκολάτες, με την καθεμία από αυτές να αντιπροσωπεύει και από μια δεκαετία.

    VALHRONA

    Valrhona
    Από τις πιο διάσημες σοκολάτες παγκοσμίως, με τους ζαχαροπλάστες να ορκίζονται στο όνομα τους. Δημιουργήθηκαν το 1922 στην κοιλάδα του Ροδανού, στην πόλη Tain L’ Hermitage της Γαλλίας και έχουν κατακτήσει τον κόσμο με την υψηλή τους ποιότητα που προκύπτει από την πολύ προσεκτική επιλογή των κόκκων κακάο, δίνοντας σοκολάτες με ξεχωριστά αρώματα.

    PIC-CHO-Belcolade-Cover-Origins

    Belcolade
    Μια σοκολατοποιία με άκρως λαχταριστή και 100% made in Belgium σοκολάτα, με τα επιλεγμένα υλικά της να περιλαμβάνουν κόκκους κακάο από όλο τον κόσμο συνδυασμένους με βούτυρο κακάο και φυσική βανίλια. Η παραδοσιακή βελγική διαδικασία ανάμειξης, άλεσης, κονσαρίσματος και στρωσίματος με την οποία παράγεται να της χαρίζουν εξαίρετη γεύση.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο olivemagazine.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με αυτό το έξυπνο κόλπο, η Coca-Cola αύξησε τα κέρδη της. Δείτε το 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τρέλα στην Αθήνα λέγεται «Δείπνα Μυστηρίου» – Τι είναι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ

     



    ΣΧΟΛΙΑ