• City Stories

    “3o Athens Food Market – Xmas Edition” στην Πλατεία Κοτζιά: Η απόλυτη γαστρονομική γιορτή

    Athens Food Market


    Το Athens Food Market είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα γιορτή γαστρονομίας, που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά φέτος, στην Πλατεία Κοτζιά. Αυτή τη φορά πρόκειται να “γευτούμε” την Christmas Edition του 3ου Athens Food Market, το οποίο συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων στο κέντρο της πόλης και θα διαρκέσει αρκετές μέρες, πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου μέχρι την τελευταία μέρα του χρόνου, δηλαδή έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017.

    Τι είναι, όμως, ακριβώς το Athens Food Market;

    Athens Food Market

    Η Πλατεία Κοτζιά, στην Σταδίου κάτω από την Πλατεία Κοραή, γεμίζει με funky καντίνες – εστιατόρια, pop up στέκια, street food από όλο τον κόσμο, νόστιμες γεύσεις και γαστρονομικές μυρωδιές! Η ιστορική πλατεία μετατρέπεται σε ένα προορισμό υψηλής και ανατρεπτικά cool γαστρονομίας.

    Athens Food Market

    Athens Food Market

    Για άλλη μια φορά μερικά από τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας συναντιούνται με στέκια αγαπημένων προϊόντων στον ίδιο χώρο και μας καλούν να δοκιμάσουμε στο πόδι, γεύσεις φτιαγμένες από το χέρι γνωστών chef, σε πολύ προσιτές τιμές. Αρώματα, ήχοι από κατσαρόλες και τηγάνια, αλλά και πολλή μουσική θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα μας ανοίξουν την όρεξη, ώστε να βιώσουμε αυτή τη μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία.

    Athens Food MarketAthens Food Market

    Στο απολαυστικό αυτό γεγονός θα βρει κανείς signature πιάτα, έθνικ συνταγές, trendy ασιατικές γεύσεις, ζουμερά burgers, πειραγμένες ελληνικές κλασικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και πολλά ακόμη πιάτα σε ένα γιορτινό κλίμα. Οι απίθανες συνταγές καλύπτουν όλες τις γευστικές αναζητήσεις και θα ικανοποιήσουν τους πάντες, αφού στο Athens Food Market υπάρχει ό,τι μπορείτε να επιθυμήσετε και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε φυσικά!

    Athens Food Market Athens Food Market

    Η είσοδος στη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της απόλυτης γαστρονομικής γιορτής είναι ελεύθερη. Ο καθένας θα πληρώσει το street food που επιθυμεί να καταναλώσει, στα αντίστοιχα περίπτερα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και οι μέρες/ώρες λειτουργίας του 3ου Αthens Food Market είναι οι παρακάτω:

    Καθημερινές: 12:00 – 20:00
    Παραμονές, 24 και 31 Δεκεμβρίου: 12:00 – 18:00
    25 και 26 Δεκεμβρίου: κλειστά

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αξίζει να επισκεφθείτε το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ – Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    The Christmas Factory: Τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα στην Τεχνόπολη!



    ΣΧΟΛΙΑ