• Top Stories

    Ξανά στο e-σφυρί το εμβληματικό νεοκλασικό του Λάκη Γαβαλά στη Βουκουρεστίου

    • NewsRoom


    Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει, για μία ακόμη φορά, σήμερα, Τετάρτη, το εμβληματικό νεοκλασικό του Λάκη Γαβαλά στην οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, με επισπεύδουσα την Alpha Bank.

    Το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Νοέμβριο από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που επιχειρεί να περιορίσει το συνολικό χρέος των 22 εκατ. ευρώ του Λάκη Γαβαλά προς το Δημόσιο.

    Στο έγγραφο που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα e-auction.gr  αναφερόταν  ότι «η διωκόμενη οφειλέτιδα του Δημοσίου εταιρία με την επωνυμία «Λάκης Γαβαλάς Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Εισαγωγές Ενδυμάτων και Υποδημάτων  νόμιμα εκπροσωπούμενη, οφείλει στη Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών ποσό είκοσι δύο εκατομμύρια πενήντα έξι χιλιάδες διακόσια ενενήντα εννιά ευρώ και επτά λεπτά  (22.056.299,07 €) πλέον προσαυξήσεων και λοιπών εξόδων μέχρι το τέλος του πλειστηριασμού…».

    Ως τιμή πρώτης προσφοράς για το νεοκλασικό είχε οριστεί η εμπορική αξία, η οποία είχε υπολογιστεί στα 1.880.000 ευρώ, αλλά δεν βρέθηκε αγοραστής.

    Η Alpha Bank, η οποία είναι επισπεύδουσα για τον πλειστηριασμό που διενεργείται σήμερα, ορίζει ως τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.035.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο δισέγγονος ενός τραπεζικού θρύλου ξεκινά τη δική του τράπεζα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες για όλους, σχεδιασμένες από την Σήλια Κριθαριώτη, στη μάχη για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας



    ΣΧΟΛΙΑ