• Business

    The only way is… Greece! Απολαύστε την Ελληνίδα sexy επιχειρηματία που έχει πάρει τα μυαλά όλων των Βρετανών (video)

    • Αθηνά Λαρδή


    Είναι ξανθιά, όμορφη, με πλούσια προσόντα και … ένα 1 εκατ followers στο Instagram. Είναι η Γεωργία Κουσουλού, αγγλιστί Georgia Kousoulou, η 25χρονη hot ‘n’ sexy ελληνική παρουσία στη σαπουνόπερα The Οnly Way Is Essex (TOWIE), που έχει ανάψει φωτιές ακόμα και στους ανιαρούς Βρετανούς. Με το ελληνικό της ταμπεραμέντο, προκαλεί σε κάθε βήμα της και παρά τη νεαρή της ηλικία (ασχέτως αν δεν της φαίνεται) αποτελεί το νέο super hot όνομα της βρετανικής showbiz.

    Το πληθωρικό μπούστο και οι juicy γλουτοί της βρίσκονται μονίμως σε κοινή θέα και οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία των περαστικών. Ωστόσο, οι ενδυματολογικές της επιλογές μάλλον είναι ιδιαίτερα ατυχείς, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ίδια διαθέτει και τη δική της εταιρεία ρούχων.

    georgia kousoulou 12 georgia kousoulou 7 georgia kousoulou 6 GEORGIA KOUSOULOU

    georgia kousoulou 17

    Γεννημένη στις 20 Ιουνίου 1991, η “άτακτη” Γεωργία ήξερε από μικρή το παιχνίδι της δημοσιότητας. Μόλις στα 22 της, κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά The only way is Essex και κάνει τους απανταχού Έλληνες να φουσκώνουν… από υπερηφάνεια. Εδώ και δυο περίπου χρόνια διατηρεί δεσμό, με τον συμπρωταγωνιστή της Tommy Mallet και από τότε έχει πλημμυρίσει τα social media της με κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ανακοινώσει τον αρραβώνα τους.

    zeugari 1 zeugari

    View this post on Instagram

    ❤️

    A post shared by Georgia Kousoulou ? (@georgiakousoulou) on

    Με μια σύντομη περιήγηση στο Instagram της, γίνεται εύκολο αντιληπτό πως η Γεωργία Κουσουλού αγαπά τη γυμναστική. Συχνά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τις ασκήσεις που κάνει και οι followers της δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Άλλωστε, ο λογαριασμός της έχει περίπου 1 εκατομμύριο ακολούθους.

    georgia kousoulou 18

    View this post on Instagram

    Happy Saturday?

    A post shared by Georgia Kousoulou ? (@georgiakousoulou) on

    Η Ελληνίδα ηθοποιός-μοντέλο δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο το μαγιό της ή τα απολύτως απαραίτητα,κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά, συγκρίνοντάς την με την Kim Kardashian. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως την αδυναμία της στα προσεγμένα και αισθησιακά εσώρουχα.

    kousoulou 1

    georgia kousoulou 14

    georgia kousoulou 15 georgia kousoulou 16 georgia kousoulou 4

    georgia kousoulou 8 georgia kousoulou 9 georgia kousoulou 11

    kousoulou

    View this post on Instagram

    ❤️ @summerdreamsbygk

    A post shared by Georgia Kousoulou ? (@georgiakousoulou) on

    Μπορεί η Γεωργία Κουσουλού να έχει επιλέξει τη ζωή στο κρύο και βροχερό Λονδίνο, όμως, σε κάθε της εμφάνιση είναι διάχυτο το ελληνικό σεξαπίλ της. Αν θέλετε ένα φιλάκι από τη Γεωργία, αρκεί ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ise-gineka-ke-thelis-kariera-ntisou-pio-sexi/77493

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/prigkipas-george-o-pio-snomp-galazoematos-ine-molis-3-eton/77546



    ΣΧΟΛΙΑ