• Business

    «Βροχή» τα έκτακτα bonus στα σούπερ μάρκετ – Η ξεχωριστή πρωτοβουλία του «Μασούτη»

    Γιάννης Μασούτηςm Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης

    Γιάννης Μασούτης Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης


    Μια ευχάριστη νότα στο «γκρίζο τοπίο» που βιώνουμε αποτέλεσε η πρωτοβουλία των μεγάλων σούπερ μάρκετ της χώρας να δώσουν έκτακτα bonus στους εργαζομένους τους, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν τις τελευταίες εβδομάδες.

    Σκλαβενίτης και Μασούτης «έβαλαν το χέρι στην τσέπη» για να επιβραβεύσουν όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και εξυπηρετούν τους καταναλωτές κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες.

    Παρά την καταναλωτική φρενίτιδα που επικράτησε μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού και δοκίμασε τις αντοχές τους, κατάφεραν να ανταποκριθούν επιτυχώς, συμβάλλοντας στην ομαλή τροφοδοσία των νοικοκυριών.

    Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Μασούτη να διανείμει το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών ως επιπρόσθετη παροχή στους 8.500 εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη δύσκολη εποχή: ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, σε αυτή την δοκιμασία.

    «Αποφασίσαμε σε αυτή τη δύσκολη χρονιά να μοιραστούμε το κέρδος γιατί βγαίνει με ιδιαίτερο κόπο», σημειώνει στο mononews.gr ο κ. Γιάννης Μασούτης, τονίζοντας πως είναι κάτι που αξίζουν οι εργαζόμενοι.

    «Είναι μια κίνηση που γίνεται από την καρδιά μας και έρχεται να δώσει μια νότα αισιοδοξίας», επισημαίνει, προσθέτοντας πως είναι καλό για την εταιρεία οι άνθρωποί της να νιώθουν χαρούμενοι.

    Η «Σκλαβενίτης» από την πλευρά της προχώρησε ήδη στη διάθεση έκτακτης παροχής ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζομένους της. Πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν ότι έχει ήδη καταβληθεί και τονίζουν πως γίνεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλλει. Να σημειωθεί πως η Σκλαβενίτης σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς δρομολογεί και έκτακτες προσλήψεις άνω των 1.000 εργαζομένων, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

    Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως έκτακτο bonus στους περίπου 14.000 εργαζομένους της δρομολογεί και η ΑΒ Βασιλόπουλος. Η εταιρεία ξεκίνησε από πέρυσι να εφαρμόζει ολοκληρωμένο σχέδιο για την επιστροφή της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, μέσα από μπαράζ επενδύσεων σε καινοτόμα projects.



    ΣΧΟΛΙΑ