• Business

    Vodafone: Επανέρχεται σταδιακά το δίκτυο

    • NewsRoom


    Σταδιακά αποκαθίστανται τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone, που έχουν αναφερθεί από συνδρομητές της εταιρείας, από το πρωί της Παρασκευής.

    Με ανακοίνωσή της, η Vodafone αναφέρει ότι «το προσωρινό ζήτημα επηρέασε το 4G σποραδικά, σε διάσπαρτες περιοχές. Η αποκατάσταση είναι σε εξέλιξη και σταδιακά το δίκτυο επανέρχεται», χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται πότε θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση.

    Από νωρίς το πρωί, οι συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες τόσο στη χρήση του διαδικτύου όσο και στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, αλλά και στην αποστολή μηνυμάτων SMS.

    Όπως προκύπτει από τις αναφορές, τα εκτεταμένα προβλήματα στο δίκτυο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.

    Όσοι χρήστες προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

    Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφέρεται το παρακάτω μήνυμα: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά».

    Η αρχική ενημέρωση της εταιρείας ήταν ότι «υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται».

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκτυα 5G: Μέση ταχύτητα 164,95 Mbps καταγράφει η OOKLA στην Αθήνα

    Αύξηση εσόδων 5,1% για τη Vodafone Ελλάδος το τρίμηνο Απρίλιος – Ιούνιος 2021

    Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κατάταξη για το 5G



    ΣΧΟΛΙΑ