• Business

    Vodafone Discover Graduate Program: Το πιο δυναμικό ταξίδι σταδιοδρομίας των νέων ξεκινά στη Vodafone

    • NewsRoom
    Vodafone Discover Graduate Program

    Vodafone Discover Graduate Program


    400 νέα ταλέντα έχουν αποκτήσει πολλά περισσότερα από μία απλή θέση εργασίας

    Το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων Vodafone Discover Graduate Program, το οποίο συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια από την έναρξή του, δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέα άτομα χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία να ξεκινήσουν δυναμικά το επαγγελματικό τους ταξίδι μέσα στη Vodafone. Μέχρι σήμερα, συνολικά 400 άτομα έχουν αποφοιτήσει από το πρόγραμμα, αποκτώντας εργασιακή εμπειρία δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες και έχοντας εξελίξει την καριέρα τους, μέσα σε διαφορετικά τμήματα της Vodafone Ελλάδας.

    Το Vodafone Discover απευθύνεται σε απόφοιτους Ανώτερων και Πολυτεχνικών Σχολών σε Ελλάδα και εξωτερικό οι οποίοι έχουν πάθος για την τεχνολογία και ονειρεύονται να ηγηθούν σε θέσεις του μέλλοντος. Το πρόγραμμα προσφέρει 5 διαφορετικές κατευθύνσεις, 1 ή 2 ετών, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις σπουδές των υποψηφίων.

    Από την πρώτη κιόλας μέρα, γίνονται μέλη μίας ομάδας, εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, βλέπουν τις ιδέες τους να υλοποιούνται και έχουν τη δυνατότητα ανέλιξης σε καίριες θέσεις του οργανισμού μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Επίσης, έχουν την υποστήριξη και την ευελιξία που χρειάζονται ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής μέσα από ανταγωνιστικά προνόμια και παροχές. Ο υβριδικός τρόπος εργασίας, η απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, ο εξοπλισμός για εργασία από το σπίτι, οι μοντέρνες εγκαταστάσεις, η δυνατότητα εργασίας από το εξωτερικό για έως 20 μέρες το χρόνο, είναι μερικές από τις παροχές που απολαμβάνουν από τα πρώτα τους κιόλας βήματα.

    Σύμφωνα με την Ηρώ Μέλλιου, HR Director της Vodafone Ελλάδας, «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το χώρο σε ταλαντούχα άτομα, ώστε να βρουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και να αφήσουν το στίγμα τους στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της Τεχνολογίας. Το Vodafone Discover Graduate Program αντανακλά τη δέσμευση μας να καλλιεργούμε το ταλέντο, να επενδύουμε στις νέες δεξιότητες και ιδέες και να δημιουργούμε ένα ασφαλές, ευέλικτο περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου μπορούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας και την κοινωνία».

    Η Vodafone αποτελεί κορυφαίο επαγγελματικό προορισμό για νέα ταλέντα μέσα από μία σειρά προγραμμάτων, όπως το Vodafone Discover Graduate Program. Ξεκινώντας δυναμικά το προσωπικό ταξίδι σταδιοδρομίας στη Vodafone,  απόφοιτοι και απόφοιτες έχουν την ευκαιρία να χαράξουν τη δική τους μοναδική ιστορία καριέρας αξιοποιώντας  ευκαιρίες που τους προσφέρονται καθημερινά. Σε αυτό το ταξίδι ενδυναμώνονται και χτίζουν το δικό τους επαγγελματικό προφίλ καθώς έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε πόρους εκπαίδευσης, mentoring, νέες ευκαιρίες καριέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και σε προγράμματα upskilling και reskilling.

    Παράλληλα, στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Vodafone μπορούν να συμμετέχουν νέα άτομα ακόμη και αν δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, ώστε να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να έρθουν σε επαφή με πραγματικές συνθήκες εργασίας και να εμπλακούν σε απαιτητικά έργα εντός ενός μεγάλου τεχνολογικού οργανισμού.

    Επιπλέον, το διεθνές πρόγραμμα Vodafone Campus Lab απευθύνεται σε άτομα που σπουδάζουν ή αποφοίτησαν πρόσφατα από όλα τα επιστημονικά πεδία και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάρκειας 6 μηνών, κατά την οποία έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με άτομα από διαφορετικές χώρες και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, καθώς και να αναπτύξουν κουλτούρα καινοτομίας, συνεργασίας και συμπερίληψης.

    Μάθε περισσότερα για όλες τις ευκαιρίες για νέους και νέες

    Διαβάστε επίσης:

    Ασφάλεια στο Ψηφιακό Περιβάλλον: Τι πιστεύουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα

    ΑΔΜΗΕ: 7,51% το WACC για το 2024

    Rolls-Royce: Κέρδη υψηλότερα των εκτιμήσεων το 2023 – Οι στόχοι για το νέο έτος



    ΣΧΟΛΙΑ