• Business

    Viva Wallet: Λανσάρει εφαρμογή μετατροπής Android κινητών σε τερματικό αποδοχής καρτών

    • NewsRoom


    Η Viva Wallet φέρνει μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία αποδοχής ανέπαφων ή με PIN συναλλαγών με κάρτα μέσω της πιστοποιημένης λειτουργίας Tap to  Phone, διαθέσιμη στην εφαρμογή Viva Wallet POS, έχοντας συνεργαστεί με τη Visa στο λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας.

    To Tap to Phone της εφαρμογής μετατρέπει οποιοδήποτε Android κινητό σε τερματικό, επιτρέποντας σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να λάβουν ανέπαφες & με PIN πληρωμές με κάρτα ή με digital wallet χωρίς την ανάγκη παραδοσιακού POS.

    Η εφαρμογή είναι άμεσα προσβάσιμη σε όλους τους εμπόρους Viva Wallet, οι οποίοι θα μπορούν να δεχτούν πληρωμές απευθείας χωρίς να πρέπει να αγοράσουν παραδοσιακό τερματικό και να περιμένουν να το παραλάβουν για να ξεκινήσουν.

    Σύμφωνα με τη Viva Wallet, η λειτουργία θα διευκολύνει τις πληρωμές για τα delivery, θα μειώσει τις ουρές στα ταμεία των καταστημάτων και θα δώσει ευελιξία στους σερβιτόρους να δέχονται πληρωμές εύκολα και γρήγορα.

    Η υπηρεσία δεν χρειάζεται τεχνική εγκατάσταση, δεν απαιτεί συμβόλαιο, δεν περιλαμβάνει μηνιαία κόστη και λειτουργεί χωρίς τερματικό.

    Η Viva Wallet είναι η πρώτη neobank που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud με γραφεία σε 23 ευρωπαικές χώρες.

    Διαβάστε επίσης

    Στη Viva Wallet το Freedom Pass – Στη Διαύγεια η απόφαση



    ΣΧΟΛΙΑ