ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΒΙΣ αναλαμβάνει ο Μιλτιάδης Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η εταιρία ΒΙΣ γνωστοποιεί ότι στις 28.06.2024 ο Μιλτιάδης Αναστασιάδης, στα πλαίσια εκλογής νέου Δ.Σ. της Εταιρίας, εξελέγη και ορίσθηκε αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας, ο οποίος θα αντικαταστήσει μόνον το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Γεώργιο Χατζηβασιλείου, όταν αυτός θα παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. λόγω συνταξιοδότησης, δυνάμενος, πάντως, να παρίσταται κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να λαμβάνει τον λόγο κατά την κρίση του Προέδρου.
Επίσης ο αυτός ως άνω Μιλτιάδης Αναστασιάδης αναλαμβάνει από τις 28.06.2024 την θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Εταιρίας, λόγω της κατά τα άνω επικείμενης συνταξιοδότησης του υφιστάμενου γενικού διευθυντή Γεώργιου Χατζηβασιλείου.
Διαβάστε επίσης
ΒΙΣ: Εκλέχθηκε το νέο της ΔΣ – Δεν διανέμει μέρισμα για το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HSBC: Κέρδη χαμηλότερα των προβλέψεων λόγω απάτης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Εθνική Τράπεζα: Eγκρίθηκαν από την ετήσια ΓΣ η αύξηση κεφαλαίου κατά 1,8 δις ευρώ και η διανομή κερδών στους μετόχους (πίνακες)
- Συνεχίζεται το θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό – Eπτά τα κρούσματα χανταϊού
- Στρατηγική συνεργασία ΕΛΒΟ – Ομίλου Κοπελούζου για την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.