• Business

    Βασίλης Σταύρου: Ο πρώην CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος, νέος διευθύνων σύμβουλος της Valvis Holding

    • NewsRoom

    Βασίλης Σταύρου


    Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Valvis Holding SA αναλαμβάνει ο Βασίλης Σταύρου.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σταύρου είναι ένα έμπειρο και ικανότατο στέλεχος με προϋπηρεσία, πλέον των 28 ετών, σε διευθυντικές θέσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

    Έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων και ανθρώπων σε διαφορετικές χώρες και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

    Ο κ. Σταύρου έχει διατελέσει CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς και της Mega Image ενώ έχει αναλάβει σημαντικές διευθυντικές θέσεις στην Delhaize Groups και την ΑΒ Βασιλόπουλος.

    Η Valvis holding δραστηριοποιείται σ’ ένα εύρος επιχειρήσεων όπως η εμφιάλωση φυσικά ανθρακούχου και φυσικού μεταλλικού νερό – AQUA Carpatica, η οινοποιεία με την επιλεγμένη παραγωγή κρασιών – Domeniile Samburesti, η βιολογική καλλιέργεια δημητριακών με την επωνυμία LaDORNA. Στους στόχους του ομίλου είναι η ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως φωτοβολταϊκό πάρκο καθώς και παραγωγή ενέργειας με βάση τη βιομάζα.

    Ο Βασίλης Σταύρου δήλωσε για τις νέες του αρμοδιότητες: «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω μια τόσο επιτελική θέση σ’ ένα Όμιλο που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Χαίρομαι που γίνομαι μέλος και θα συνεργαστώ με μια ισχυρή διοικητική ομάδα με όραμα και δυνατή στρατηγική».

    Ο Γιάννης Βάλβης, πρόεδρος του ομίλου, επεσήμανε «καλωσορίζω το Βασίλη στην μεγάλη οικογένειά μας. Με το Βασίλη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και μας συνδέουν οι ίδιες αξίες και αρχές. Έρχεται στον Όμιλό μας σε μια περίοδο έντονης αναπτυξιακής μας δραστηριότητας. ‘Αλλωστε πρόσφατα ανακοινώσαμε τη στρατηγική μας συνεργασία με την Pepsi Co. Είμαι σίγουρος ότι η τόσο σημαντική εμπειρία που ο Βασίλη φέρνει μαζί του θα βοηθήσουν στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για μια διεθνή και αειφόρο ανάπτυξή μας».

    Διαβάστε επίσης

    Βασίλης Σταύρου: Η διαδρομή των 28 ετών μέχρι την αιφνιδιαστική αποχώρηση από την ΑΒ Βασιλόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ