• Mononews TV

    Aqua Carpatica: Τα σχέδια του Γιάννη Βάλβη για την Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Με έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φυσικού μεταλλικού νερού Aqua Carpatica, και έχοντας τις πλάτες του πολυεθνικού κολοσσού της Pepsico, ο Γιάννης Βάλβης επιδιώκει να μπει «σφήνα» στους μεγάλους παίκτες στην ελληνική αγορά εμφιαλωμένου νερού.

    O πολυσχιδής επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Ομίλου Βάλβη στη Ρουμανία (Valvis Holding), όπου ανήκει και το Aqua Carpatica και επικεφαλής της Carpathian Springs, στην πρώτη του εν Ελλάδι συνάντηση με δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα σχέδια του για την ελληνική αγορά αλλά και τη στρατηγική συμφωνία με την Pepsico.

    Στόχος είναι η δυναμική διείσδυση του Aqua Carpatica στην ελληνική αγορά, στην οποία εισήλθε μόλις πέρυσι με αποκλειστικό αντιπρόσωπο του εν λόγω σήματος την Mantis Group.

    Αν και ο κ. Βάλβης θεωρεί την ελληνική αγορά μικρή, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα περίπτερο, εκτιμά ότι αν αναδειχθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φυσικού νερού που αναβλύζει από τις τρεις πηγές των Καρπαθίων στη Ρουμανία, θα διεκδικήσει με αξιώσεις σημαντικά μερίδια αγοράς.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ