• Ναυτιλία

    Β. Βαλεντής: Ραβασάκι από τον Nasdaq στην Pyxis Tankers

    Βαλέντιος Βαλεντής ναυτιλία

    Βαλέντιος Βαλεντής, εφοπλιστής Pyxis Tankers


    Ειδοποίηση από τον Nasdaq έλαβε η ναυτιλιακή εταιρεία Pyxis Tankers, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαλέντιου Βαλεντή, καθώς η τιμή της μετοχής της παρέμεινε για 30 διαδοχικές συνεδριάσεις κάτω από το όριο του 1 δολαρίου.

    Σύμφωνα με το “ραβασάκι” του Nasdaq, η εταιρεία καλείται μέχρι τις 5 Μαρτίου του 2019 (εντός 180 ημερολογιακών ημερών) να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του αμερικανικού δείκτη, ανεβάζοντας την τιμή της μετοχής της πάνω από το 1 δολάριο για δέκα διαδοχικές μέρες.

    Αν μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία δεν τα καταφέρει, πιθανόν να μπορέσει να λάβει μία παράταση ακόμα 180 ημερολογιακών ημερών, εφόσον πληροί όλες τις άλλες προϋποθέσεις για την παραμονή της στον Nasdaq. Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρεία θα λάβει ειδοποίηση για την απομάκρυνση της μετοχής της από το ταμπλό.

    Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα η μετοχή της εταιρείας διαπραγματευόταν στα 0,95 δολάρια.

    “Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε τις επιλογές μας για να ικανοποιήσουμε τους όρους για τη συνέχιση της παρουσίας μας στον NASDAQ Capital Market. Αυτή η ειδοποίηση δεν θα έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες των επιχειρήσεών μας και θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για την ανάκτηση της συμμόρφωσης με τον δείκτη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Pyxis Tankers, ο στόλος της οποίας αποτελείται από έξι τάνκερ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί η A. Φράγκου προχωρά σε συγχώνευση των Navios Acquisition και Navios Midstream

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ελληνική ναυτιλιακή πούλησε και το τελευταίο από τα παλιά της πλοία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:   Γιατί η BW LPG απέσυρε την πρόταση του 1,1 δισ. δολ. για την εξαγορά της Dorian LPG του Γ. Χατζηπατέρα. Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ