• Business

    Τρίχος (Ρολοπάκ): Τι λέει αποκλειστικά στο mononews ο άγνωστος επενδυτής της MIG – Θέλαμε να ξεμπλέξουμε

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Ο Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος, Τρίχος Γαβριήλ

    Ο Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος, Τρίχος Γαβριήλ


    Την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση αισθάνθηκε η διοίκηση της Ρολοπάκ μετά το χθεσινό δημοσίευμα της δημοφιλούς στήλης Wiseman του mononews.gr.

    Μία ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας πλαστικών (σακούλες απορριμμάτων) κ. Γαβριήλ Τρίχος, στον οποίο βεβαίως, απευθύνθηκε στη συνέχεια το  mononews.gr προκειμένου να φωτίσει την πτυχή της υπόθεσης που αφορά τόσο στη δημόσια πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς προς τη MIG, όσο και για τη συμμετοχή της Ρολοπάκ και το ρόλο που έπαιξε μέχρι την κίνηση της τράπεζας.

    Η άποψη του κ. Τρίχου ήταν πως, «η Ρολοπάκ από το 2012 είχε χτίσει θέση στη μετοχή».

    Του υπενθυμίσαμε ότι το 2012  η μετοχή της MIG στοίχιζε περί τα 0,4 ευρώ, τρεις φορές πάνω από την συναλλαγή των 0,165 ευρώ της περασμένης Δευτέρας που πούλησε το 5,02%.

    Η απάντησή του ήταν ότι, «αγοράζαμε και στα χαμηλά της μετοχής όταν είχε φτάσει ακόμα και στα επίπεδα των 3 λεπτών».

    Επίσης, αν και αρνήθηκε να πει τα έσοδα που αποκόμισε η εταιρεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεσμεύεται από σύμφωνο εμπιστευτικότητας που υπεγράφη με την Τράπεζα Πειραιώς», δεν σχολίασε το αν προσεγγίστηκε και από την πλευρά του εφοπλιστή της SeaJets κ. Μάριου Ηλιόπουλου.

    Είπε όμως, ότι «κάποια στιγμή περιμέναμε να ξεμπλέξουμε από τη συμμετοχή στην MIG».

    Περιμέναμε να γίνει δημόσια πρόταση όταν το χαρτοφυλάκιο συμμετοχών άρχιζε να καθαρίζει». Πρόσθεσε δε ότι, «είμαστε ευτυχισμένοι που βγήκαμε χωρίς ζημιά», ενώ αποκάλυψε «ότι έχει μία ακόμα συμμετοχή «στην ΕΧΑΕ».

    Ως προς την κίνηση να αυξήσει ξαφνικά το ποσοστό σε πάνω από 5%, προβαίνοντας στη σχετική ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή, πριν από την έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας της ΜIG, ο κ. Τρίχος είπε ότι «διευκόλυνε τη στρατηγική μας».

    Ο ίδιος είπε ότι δεν είμαστε εταιρεία φαντομάς και ότι έχουμε παρουσία στη βιομηχανία πλαστικών. Ανατρέχοντας στον ισολογισμό, το 2021, οι πωλήσεις ήταν της τάξης των 11,4 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

    Όσο για τον κ. Αναστάσιο Στάμου, είπε ότι είναι ο βασικός μέτοχος της Ρολοπάκ με 70%, ενώ αρνήθηκε να πει ποιος είναι ο άλλος ή οι άλλοι μέτοχοι με το 30%.

    Είπε ότι δεν έχει πλοία στην κατοχή του ο κ. Στάμου και πως δεν γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της Sea Jet.

    Από εμάς, σε καλή… μεριά!

    Διαβάστε επίσης

    Γ. Τρίχος (ΡΟΛΟΠΑΚ): Τι απαντά για την επένδυση στη MIG και την πώληση του ποσοστού της

    MIG: Τι σηματοδοτεί η δημόσια πρόταση της Πειραιώς

    MIG: Μηδένισε το ποσοστό της η ΡΟΛΟΠΑΚ του Αναστάσιου Στάμου



    ΣΧΟΛΙΑ