ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην υπογραφή δεσμευτικού προσυμφώνου για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας “Σόλων Κτηματική Α.Ε.”, ιδιοκτήτριας οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 30.100 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο οποίο θα ανεγερθεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο εμπορικής αποθήκευσης και διανομής, συνολικής επιφάνειας 23,800 τ.μ., υπέγραψε η Trastor AEEAP.
Το ακίνητο προβλέπεται να αποκτηθεί περιβαλλοντικά πιστοποιημένο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης.
Η εν λόγω επένδυση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών της “Σόλων Κτηματική Α.Ε” μετά την πλήρωση συγκεκριμένων αιρέσεων που προβλέπονται στο σχετικό προσύμφωνο.
Το συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών της “Σόλων Κτηματική Α.Ε” θα ισούται με την αξία της καθαρής θέσης (NAV) της προς απόκτηση εταιρείας, όπως αυτή θα προσδιοριστεί κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του προσυμφώνου.
O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω συμφωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Σύμφωνα με τη στρατηγική μας, ως προς τον σχηματισμό ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα χαρτοφυλάκια logistics στην Αττική, η Εταιρεία επενδύει σε ένα ακόμη ακίνητο μεγέθους, ποιότητας και προβολής. Με την ολοκλήρωσή του το 2024, θα εξυπηρετεί τις διαμετακομιστικές ανάγκες τεχνολογικών και μεταφορικών εταιρειών με παγκόσμιο εμπορικό αποτύπωμα.
Η εν λόγω συναλλαγή αποτελεί μέρος του επενδυτικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας με σκοπό να εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της τουλάχιστον 48.000 τ.μ. νέων αποθηκευτικών χώρων, πιστοποιημένων στην πλειοψηφία τους κατά τα πρότυπα πιστοποίησης LEED”.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό για την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου απόκτησης.
Διαβάστε επίσης
ΤΧΣ: Νέα περίοδος για την Attica Bank μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ΑΜΚ των 473 εκατ. ευρώ
Alpha Αστικά Ακίνητα: Στα 5 εκατ. ευρώ τα κέρδη του 2022 – Πρόταση για μέρισμα 0,26 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Η Ρωσία χαρακτήρισε «ξένη πράκτορα» τη δισέγγονη του Νικήτα Χρουστσόφ
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, επειδή το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Yardeni: Οι μετοχές ενδέχεται να αρχίσουν να προεξοφλούν το ενδεχόμενο ότι ο πόλεμος δεν θα είναι σύντομος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.