ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε απόψε ότι η US Steel και η ιαπωνική Nippon Steel συμφώνησαν να συνάψουν μια «εταιρική σχέση», κάτι που σημαίνει ότι η αμερικανική χαλυβουργία θα παραμείνει στη χώρα, έχοντας την έδρα της στο Πίτσμπουργκ.
«Αυτή θα είναι μια προγραμματισμένη συνεργασία μεταξύ της United States Steel και της Nippon Steel, που θα δημιουργήσει τουλάχιστον 70.000 θέσεις εργασίας και θα προσθέσει 14 δισεκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική οικονομία», υποστήριξε ο Τραμπ σε μια ανάρτησή του στο Truth Social.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης θα υλοποιηθεί εντός των επόμενων 14 μηνών.
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα οργανώσει μια μεγάλη συγκέντρωση στην έδρα της αμερικανικής χαλυβουργίας την επόμενη Παρασκευή, 30 Μαΐου.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ερντογάν: Ευχαρίστησε τον Σάντσεθ για τη στάση της Ισπανίας στο θέμα της Γάζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Από τη χαρά στην τραγωδία – Λίγες ώρες μετά την κοπή της πίτας, η φωτιά που σκόρπισε τον θάνατο (εικόνες)
- Χατζηδάκης: Αναβάλλεται λόγω της τραγωδίας στο εργοστάσιο της Βιολάντα η κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου
- Χρηματιστήριο: Σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Cener, Πειραιώς το ενδιαφέρον, δεύτερη συνεδρίαση με την Lavipharm στο +5%
- Μητσοτάκης για τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων – Έρευνες για απόδοση ευθυνών