• Business

    Το SHOPFLIX.gr φέρνει την καινοτόμο υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ

    • NewsRoom
    shopflix.gr


    Το καταναλωτικό κοινό, παραγγέλνοντας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του SHOPFLIX.gr απολαμβάνει την εμπειρία ενός one-stop-shop, αγοράζοντας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Βρίσκει συγκεντρωμένα, σε ένα σημείο, εκατομμύρια προϊόντα από χιλιάδες κατηγορίες και καταστήματα πανελλαδικά, τα παραγγέλνει «σε ένα καλάθι» και τα παραλαμβάνει στην πόρτα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

    Τώρα, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το SHOPFLIX.gr δημιουργεί τη νέα υπηρεσία παράδοσης «SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ» με πολλαπλά οφέλη για τον πελάτη, αλλά και το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αγοράς, προσφέροντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλαμβάνει ολόκληρη την παραγγελία του ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, και όχι σε διαφορετικές παραδόσεις, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

    Η υπηρεσία «SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ», μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει και για το περιβάλλον γιατί μια αποστολή σημαίνει λιγότερες στάσεις, μειωμένη κίνηση στους δρόμους και λιγότερους ρύπους, καθιστώντας την υπηρεσία μία οικολογική λύση για όλους.

    Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη νέα υπηρεσία ενοποίησης των αποστολών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας τους, καθώς και στη σχετική σελίδα Παράδοση Με τη Μία του SHOPFLIX.gr.

    Το SHOPFLIX.gr εξελίσσεται καθημερινά με σκοπό να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του ολοένα και αυξανόμενου πελατολογίου του.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτοιμοι για παραλία;



    ΣΧΟΛΙΑ