• Business

    Έτοιμοι για παραλία;

    • NewsRoom

    Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά, μέσα στο νεράκι, πλέουμ’ αγκαλιά…

    Πολυτραγουδισμένο και πολυονειρεμένο, το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε για τα καλά. Να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε ατελείωτες ώρες στην ακρογιαλιά, μόνοι ή παρέα με τους αγαπημένους μας. Αλήθεια, πόσο το έχουμε ανάγκη!

    Όμως, όπως κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση, έτσι και η εξόρμηση στη θάλασσα χρειάζεται μια κάποια προετοιμασία, για να μην τρέχουμε χωρίς λόγο. Ειδικά όταν σχεδιάζουμε να περάσουμε πολλές ώρες στην παραλία.

    Ώρα για οργάνωση λοιπόν! Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και εμείς θέλουμε να μη μας χαλάσει τίποτε την ηρεμία!

    Φωτογραφίες, stories, selfies και όχι μόνο

    Πείτε μου ότι βρίσκεστε σε ένα απίστευτο μέρος και δεν θέλετε να το μοιραστείτε. Δεν σας πιστεύω! Καταγάλανα νερά, ένα μαγικό τοπίο, ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, μια αστεία πόζα στην παραλία… Όλοι θέλουμε να μοιραζόμαστε τις ωραίες στιγμές της ζωής μας. Όπως επίσης και να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πάρουμε τηλέφωνο για να κλείσουμε τραπέζι σε εκείνο το ωραίο ταβερνάκι που μας τράβηξε την προσοχή! Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει -δεν πρέπει σε καμία περίπτωση όμως- να μείνουμε από… μπαταρία!

    Πήρατε, λοιπόν, μαγιό, πετσέτα, νερό, τσάντα θαλάσσης, ρίξτε μέσα κι ένα power bank για να γλιτώσετε τα απρόοπτα που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Όπως το τόσο ταιριαστό με το ελληνικό καλοκαίρι λευκό Power Bank Xiaomi Redmi 10000Mah που βρήκαμε στο shopflix.gr. Το νέο marketplace όπου βρίσκει κανείς ό,τι μπορεί να φανταστεί!

     

    Power Bank Xiaomi Redmi 10000Mah Λευκό (shopflix.gr)
    Power Bank Xiaomi Redmi 10000Mah Λευκό

    Ένα Power Bank που θα κρατήσει τη συσκευή σας «ζωντανή» για ώρες! Με χωρητικότητα 10000 mAh και βάρος μόλις 250 γραμμάτια, θα σας συνοδέψει παντού και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες φόρτισής σας!

    Καλοκαίρι χωρίς μουσική δεν γίνεται!

    Καλοκαίρι χωρίς μουσική, όμως, δεν λέει! Γι’ αυτό, πριν φύγετε για παραλία, σας προτείνουμε να εφοδιαστείτε με ένα φορητό ηχείο που δεν είναι, όμως, μόνο ηχείο, αλλά… πολυεργαλείο! Όπως το JBL Charge 4, ένα φορητό ηχείο με δυνατό ήχο πλήρους φάσματος το οποίο λειτουργεί και ως power bank για τη φόρτιση των συσκευών σας. Διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο ηχείο και 2 subwoofer για καθαρότερο ήχο και δυνατά μπάσα. Έχει δε σχεδιαστεί για να αντέχει στη χρήση και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7. Άρα ιδανικό για παραλία!

    Ηχείο Bluetooth JBL Charge 4 Αδιάβροχο 30W Yellow Gold
    Ηχείο Bluetooth JBL Charge 4 Αδιάβροχο 30W Yellow Gold

    Πού θα το βρείτε; Μα φυσικά στο shopflix.gr, με την ανεξάντλητη γκάμα κατηγοριών και προϊόντων, το οποίο εξασφαλίζει μάλιστα πανελλαδική κάλυψη, για να παραλάβετε αυτό που θέλετε όπου κι αν βρίσκεστε.

    Δίψασα!

    Και μια που είστε στο shopflix.gr, δεν κοιτάτε μήπως πάρετε επιτέλους και το φορητό ψυγείο που πάντα σκεφτόσασταν; Δείτε, για παράδειγμα, το Homeplus Adriatic, ένα φορητό ψυγείο χωρητικότητας 24 λίτρων σε άκρως καλοκαιρινή μπλε απόχρωση, με πτυσσόμενη χειρολαβή. Ιδανικό για την παραλία, αλλά και για camping.

    Φορητό Ψυγείο Homeplus Adriatic 24lt Μπλε
    Φορητό Ψυγείο Homeplus Adriatic 24lt Μπλε

    Λίγη σκιά βρε παιδιά!

    Πόσο, όμως, να μείνεις χωρίς προστασία κάτω από τον ήλιο; Μια σκιά τη χρειάζεσαι!

    Στο shopflix.gr, είδαμε, μεταξύ άλλων, την Ομπρέλα Summer Club Utopia που φαντάζει ιδανική. Μια ομπρέλα με αεραγωγό για ακόμα πιο δροσερές στιγμές στην παραλία. Έχει διάμετρο 225cm, 8 ακτίνες από fiberglass 6mm, ενώ αποτελείται από nylon ύφασμα 75gr/m2, με διπλή βαφή Silver εξωτερικά και αδιαβροχοποίηση.

    Ομπρέλα Παραλίας Summer Club Utopia 2.25m 18340
    Ομπρέλα Παραλίας Summer Club Utopia 2.25m 18340

    Κι εμάς που μας αρέσει το camping;

    Και camping έχει το shopflix.gr, όπως η σκηνή camping από την Escape, τύπου igloo, 3 ατόμων, με βαθμό αδιαβροχοποίησης 1500, σε ασυναγώνιστη τιμή!

    Σκηνή Καλοκαιρινή Escape Keumer Σκηνή Αυτόματη 3 Εποχών (3 Ατόμων)
    Σκηνή Καλοκαιρινή Escape Keumer Σκηνή Αυτόματη 3 Εποχών (3 Ατόμων)

    Πανέτοιμοι, λοιπόν! Όσο για την παράδοση, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του shopflix.gr με την Courier Center, που εξασφαλίζει εγγυημένες παραδόσεις στην ημερομηνία που θα δει ο πελάτης μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

    Όλα αυτά μέσα από την εύχρηστη πλατφόρμα του shopflix.gr και με απόλυτη διαφάνεια των συναλλαγών.

    Έτοιμοι για παραλία λοιπόν; Πάμε shopflix.gr!