• Business

    Τι απαντούν κύκλοι της Folli Follie στο δημοσίευμα των FT

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    Η λίστα των καταστημάτων που αποτέλεσε την αφορμή για το σημερινό άρθρο της υπηρεσίας FT Alphaville των Financial Times αφορά τη δραστηριότητα χονδρικής της εταιρείας, ως ίσχυε στις 31 Δεκεμβρίου 2017, και όχι καταστήματα της εταιρείας Folli Follie, αναφέρει σε αποκλειστική δήλωση στο mononews.gr πηγή της Folli Follie, απαντώντας στο δημοσίευμα των FT.

    Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, το κομμάτι της χονδρικής πώλησης (wholesale) αποτελεί έναν τομέα με πολύ δυναμική εξέλιξη για οποιαδήποτε επιχείρηση και όχι κάτι στατικό. Ως εκ τούτου, είναι πολύ λογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε μια έρευνα που έγινε τις τελευταίες μέρες, όπως φαίνεται από το δημοσίευμα των FT, και σε μία λίστα που αφορά τη δραστηριότητα χονδρικής της εταιρείας στο τέλος του προηγούμενου έτους.

    Η ίδια πηγή επισημαίνει, επίσης, στο mononews.gr, ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αναφέρεται ως «πηγή» και στην πρώτη έκθεση του fund QCM που έχει βάλει στο στόχαστρο την εταιρεία, ενώ χρησιμοποιεί και κοινή μέθοδο στο κομμάτι της έρευνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρθρο-κόλαφος των FT για τη Folli Follie: «Μόνο τρέλα: Ακόμη και οι φαν πρέπει να επισκεφτούν σήμερα κάποιο κατάστημα»



    ΣΧΟΛΙΑ