• Business

    The Hamptons Greece: Εντυπωσιακό βίντεο από την επένδυση των 500 εκατ. ευρώ Μελισσανίδη – Haditaghi στην Καβάλα

    • NewsRoom

    ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας Alex Haditaghi, με τους επιχειρηματίες Δημήτρη και Γεώργιο Μελισσανίδη


    Τη μεγάλη τουριστική επένδυση The Hamptons Greece που θα γίνει στο πρώην ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ στη Νέα Ηρακλείτσα στην Καβάλα παρουσίασε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ιρανο-Καναδός επιχειρηματίας Alex Haditaghi.

    Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο ίδιος στην ανάρτησή του, πρόκειται για μια σημαντική τουριστική επένδυση, η οποία θα αναπτυχθεί σε έκταση 149 στρεμμάτων στο νομό Καβάλας, 90 από τα οποία θα αφιερωθούν στην πράσινη ανάπτυξη.

    Η επένδυση που συστήνεται ως The Hamptons Greece  υπόσχεται να φέρει την πολυτέλεια και τις συνθήκες ζωής των Hamptons της Νέας Υόρκης στην Ελλάδα.

    Οι πωλήσεις για τις βίλες θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2023.

     

    Αποτελεί μια μεγάλη τουριστική και οικιστική επένδυση, που θα αναπτυχθεί σε έκταση 149 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα κορυφαίο ξενοδοχείο 5 αστέρων και μια συλλογή πολυτελών βιλλών, σε μια καταπράσινη περιοχή που “αγκαλιάζεται” από ελαιώνες από τη μια μεριά και το Αιγαίο Πέλαγος από την άλλη.

    Σε μια ενθουσιώδη ανάρτησή του στο Facebook, ο επενδυτής Alex Haditaghi, παρουσίασε την επένδυση στο κοινό του αναφέροντας μεταξύ άλλων στα ελληνικά Hamptons θα γίνουν μόνο 280 πολυτελείς βίλες που θα σχεδιαστούν από δύο από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες στον κόσμο.

    Μάλιστα, προωθεί την επένδυση σε μια από τις βίλες ως μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης όχι μόνο μιας μοναδικής πολυτέλειας και επιπέδου ζωής κατοικίας αλλά και Χρυσής Βίζα για έως 8 άτομα που θα τους ανοίξει την πόρτα στην Ε.Ε..

    Η επένδυση υπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ ενώ όπως επίσης είχε ανακοινώσει στο Facebook στην επένδυση θα συμπράξουν και οι γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες Δημήτρης και Γεώργιος Μελισσανίδης.

    Ποιος είναι ο Alex Haditaghi

    Ο Alex Haditaghi γεννήθηκε το 1977 στο Ιράν και έζησε στο Τορόντο του Καναδά.

    Η πρώτη του επιχειρηματική κίνηση ήταν ένα σταντ που πωλούσε hot dog. Δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των ενυπόθηκων δανείων δημιουργώντας τον όμιλο Pacific Mortgage Group.

    Λάτρης των ζώων, έχει υπάρξει ακτιβιστής, πρωταγωνιστής σε δράσεις για την προστασία τους.

    Στην Ελλάδα έγινε γνωστός όταν επένδυσε στον Αθλητικό Όμιλο Καβάλας κι είχε στόχο να ανεβάσει την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα στην Α’ Εθνική, ωστόσο έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αποχώρησε.

    Αρχικά, δήλωνε ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Super League, ωστόσο σήμερα τονίζει στο mononews πως προτεραιότητα είναι το real estate και κυρίως η επένδυση εννιαψήφιου προϋπολογισμού στην Καβάλα, η οποία είναι η μεγαλύτερη που έχει δρομολογήσει μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε επίσης

    ΤΑΙΠΕΔ: Στον Καναδό Alexander Haditaghi το παραθαλάσσιο ακίνητο στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας έναντι 18,5 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ