ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων – ΕΛΒΟ A.E., ο κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένων στρατιωτικών και πολιτικών οχημάτων στην Ελλάδα και μέλος του SK Group, και ο Όμιλος Κοπελούζου ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και την υποστήριξη των επιχειρησιακών αναγκών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η συνεργασία εστιάζει στην ανάπτυξη και αναβάθμιση στρατιωτικών και προηγμένων αμυντικών κατασκευών, αξιοποιώντας την παραγωγική βάση και την τεχνογνωσία της ΕΛΒΟ, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου Κοπελούζου σε σύνθετα, απαιτητικά έργα υψηλής τεχνολογίας και υποδομών.
Στόχος είναι η δημιουργία σύγχρονων, αξιόπιστων λύσεων για τις ανάγκες της άμυνας, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανικής δραστηριότητας με όρους ποιότητας, καινοτομίας και στρατηγικής αυτονομίας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
- Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.