ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν μήνα μετά την επιτυχία της Apple να γίνει η πρώτη εισηγμένη ιδιωτική εταιρεία της Wall Street που ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, η Amazon του Τζεφ Μπέζος κατάφερε να σπάσει και αυτή το συγκεκριμένο όριο.
Η κεφαλαιοποίηση της Amazon ξεπέρασε την Τρίτη το 1 τρισ. δολάρια καθώς η τιμή της μετοχής της έφτασε στα 2.050,27 δολάρια, την ώρα που ο αριθμός των μετοχών της είναι 487.741.189, όπως προκύπτει από τα τριμηνιαία στοιχεία της εταιρείας, που δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο.
Η Apple είχε ξεπεράσει το όριο του 1 τρισ. δολαρίων στις 2 Αυγούστου, έπειτα από τα ισχυρά αποτελέσματα που είχε ανακοινώσει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγραψε ιστορία η Apple: Μόλις έγινε η πρώτη εταιρεία που ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία το 1 τρισ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare Bulkers): Κέρδη 10 εκατ. δολαρίων στο β’ εξάμηνο και ρευστότητα 331,5 εκατ. δολαρίων
- Ζαχαράκη: Κατατέθηκε η αίτηση για την καταχώριση του θρησκευτικού νομικού προσώπου των Μπεκτασήδων της Θράκης
- Go Delivery: Άλμα σχεδόν 75% στον τζίρο και ισχυρή αύξηση κερδών το 2025 χάρη στην ανάπτυξη του efood
- Κικίλιας κατά ΠΑΣΟΚ για ακτοπλοϊκά: «Δεν αποζημιώνουμε κέρδη ούτε επιδοτούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.