• Business

    Γεωργιάδης προς επιχειρηματίες εστίασης: Στόχος να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά (βίντεο)

    • NewsRoom


    Τους εκπροσώπους της εστίασης που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία συνάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στην Πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι.

    Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο με τη συνομιλία που είχαν, σε ανάρτησή του στο Facebook. «Σήμερα κατέβηκα και έκανα διάλογο με τους συγκεντρωθέντες εκπροσώπους της εστίασης στο Σύνταγμα. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλοπιστία όλα λύνονται» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

    Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενους στους ελέγχους που καλούνται να κάνουν οι επιχειρήσεις σημείωσε πως είναι αναγκαίοι γιατί χωρίς αυτούς, θα αυξηθούν οι παραβάσεις.

    «Εάν αυξηθούν οι παραβάσεις θα αυξηθεί η πανδημία, εάν αυξηθεί πανδημία θα πρέπει να πάρουμε χειρότερα μέτρα» τόνισε συμπληρώνοντας πως τα μέτρα στην Ελλάδα είναι πιο ήπια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

    «Στόχος μου είναι να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά, να μην κάνουμε γιορτές όπως πέρσι. Για να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά, πρέπει τώρα να σταματήσουμε την άνοδο της πανδημίας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

    Διαβάστε επίσης:

    Εστίαση: Τι συζήτησαν οι επιχειρηματίες των μεγάλων αλυσίδων με Σκέρτσο – Γεωργιάδη

     



    ΣΧΟΛΙΑ