ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος και για θέματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε σήμερα, 9 Μαρτίου με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και άλλων σωματείων και αντηλλάγησαν απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον σιδηρόδρομο.
Υπήρξε μια πολύ σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση και συμφωνήθηκε να οριστεί νέα συνάντηση, άμεσα, για τη συνέχισή της και την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
