• Business

    Πρόεδρος Μηχανοδηγών ΟΣΕ για Τέμπη: Καταγγέλλει την επιλεκτική διαρροή καταθέσεων με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων

    Τέμπη


    Σε καταγγελίες για επιλεκτική διαρροή των εγγράφων της δικογραφίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, προέβη ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας, ύστερα από την ολοκλήρωση της συζήτησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με τον Υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για Υποδομές και Μεταφορές Γιώργο Γεραπετρίτη.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Γενηδούνια οι διαρροές αυτές στοχοποιούν τον νεκρό μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62, κάνοντας λόγο για πρόβλημα υγείας. Ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών διέψευσε αυτή την διαρροή και δήλωσε ότι ο μηχανοδηγός είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις στις 15/11/2022 από ιατρικό κέντρο, πιστοποιημένο από την ΡΑΣ. Πρόσθεσε δε, πως πρόκειται για μία επιλεκτική διαρροή καταθέσεων με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη.

    Σε ερώτημα σχετικά με την ποινική δίωξη για τους 2 σταθμάρχες και τον επιθεωρητή απάντησε ότι «θα αποφανθεί η δικαιοσύνη», ενώ σχετικά με τα έργα σήμανσης δήλωσε πως πρέπει να ερωτηθεί ο ΟΣΕ. Καταλήγοντας ζήτησε από την Hellenic Train να βγει και να μιλήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Κομισιόν για Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ δεν έχει σχέση με το δυστύχημα – Είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα



    ΣΧΟΛΙΑ