ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε στο λιμάνι της Νάξου το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν worldchampion jet.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Μύκονο-Νάξο-Ιο-Σαντορίνη με 538 επιβάτες οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους για Ιο-Σαντορίνη με το Οlympic Champion Jet.
To worldchampion jet θα εκτελέσει πιθανότατα μεμονωμένο πλού για το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιδιόρθωση της βλάβης του καταπέλτη.
Διαβάστε επίσης:
GasLog (Πήτερ Λιβανός): Η BlackRock διερευνά τρόπους αποχώρησης από την εταιρεία
Χατζημανώλη: Θετική για την Κύπρο η έκθεση «Ποσειδώνια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.