• WORLDCHAMPION JET, Seajets

    Business

    WORLDCHAMPION JET: Ταξιδεύοντας με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή

    • NewsRoom

    O ταχύτερος δρόμος προς το Αιγαίο είναι αναμφισβήτητα το WORLDCHAMPION JET

    Η πορεία της SEAJETS στη ναυτιλία ξεκινά το 1989 και, μετά την επίσημη είσοδό της στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας το 2002, συνεχίζει απρόσκοπτη έως και σήμερα.

    Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

    Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια!

    WORLDCHAMPION JET

    Όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά η διάθεση για εξερεύνηση απεριόριστη, με το WORLDCHAMPION JET ταξιδεύετε στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

    Ο πρωταθλητής κόσμου WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

    • Σύρο σε 1.55’
    • Μύκονο σε 2.35’
    • Νάξο σε 3.20’
    • Ίο σε 4.00’
    • Σαντορίνη σε 4.45’

    Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς προσφέρει ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

     

    Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

    Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen που έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003- 2004 και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

    Το WORLDCHAMPION JET στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επιβατών. Και, επιπλέον, τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID-19, καθώς είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, που ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

    Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID-19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος.

    Η καινοτόμος ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο [email protected].

    Και αυτό το καλοκαίρι ανακαλύπτετε το Αιγαίο με την άνεση και την αξιοπιστία της SEAJETS.

    Αποστολή της είναι να παρέχει άνετη, γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη θαλάσσια μεταφορά για κάθε επιβάτη.

    Καλωσορίσατε στον προορισμό σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα seajets.com, καλέστε στο τηλέφωνο 210 710 7 710 ή συμβουλευτείτε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα