• Κυκλάδες: Ονειρεμένο ταξίδι στον παράδεισο

    WorldChampion Jet: Πρωταθλητής στην ταχύτητα, πρωταθλητής στην πολυτέλεια

    Κυκλάδες: Ονειρεμένο ταξίδι στον παράδεισο

    Κυκλάδες… Εκπληκτικές ακτές, εξαιρετικές αμμουδιές, το λευκό και το μπλε της κυκλαδίτικης  αρχιτεκτονικής, το χρυσό του ήλιου, γυμνά τοπία, μοναδική φιλοξενία… Τα διασημότερα ελληνικά νησιά έχουν γίνει, δικαίως, συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού για Έλληνες και ξένους, αφού εδώ συναντά κανείς μερικά από τα ομορφότερα τοπία του κόσμου.

    Η γη εδώ αποπνέει ζεστασιά. Είτε πολύβουα και κοσμοπολίτικα, είτε ερημικά και γαλήνια, τα νησιά των Κυκλάδων υπόσχονται στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, χάρη στην ιδιαιτερότητα κάθε τοπίου, τα κρυστάλλινα νερά, τη μοναδική αρχιτεκτονική, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τους θησαυρούς της τοπικής κουζίνας κάθε νησιού.

    Καλοκαίρι, λοιπόν, χωρίς Κυκλάδες δεν γίνεται! Και τώρα, με την καθημερινή σύνδεση από το λιμάνι του Πειραιά με τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet, το ταξίδι προς τον αγαπημένο σου προορισμό είναι πιο γρήγορα από ποτέ.

    Ο πρωταθλητής κόσμου WorldChampion Jet σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

    Σύρο σε 1.55’

    Μύκονο σε 2.35’

    Νάξο σε 3.20’

    Ίο σε 4.00’ και

    Σαντορίνη σε 4.45′

    Ρεκόρ Γκίνες στην ταχύτητα

    Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σάς ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

    Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

    To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

    Και όλα αυτά με τη «σφραγίδα» της SEAJETS, της εταιρείας με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, που εξυπηρετεί συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

    seajets.gr

    210 7107710

    Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα