ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού – υδροπτέρυγου (Ε/Γ – Υ/Γ) “ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824, το οποίο έπλεε από το λιμάνι της Αίγινας προς τον Πειραιά, ότι παρουσιάστηκε δυσλειτουργία κύριων μηχανών.
H βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από δέκα (10) λεπτά.
Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους εκατόν τριάντα (130) επιβάτες.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Υ/Γ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Διαβάστε επίσης:
ΟΣΕ: Εγγυάται την ασφάλεια της σιδηροδρομικής λειτουργίας – Λαμβάνει σειρά μέτρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαββός: Στα €7 δισ. η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας μέσω της HDB
- Διεθνής διάκριση για την Trade Estates από την EPRA στα sBPR Awards 2026
- Όμιλος Κυριακού: Νέος αντιπρόεδρος στην Ελλάδα ο Νίκος Νικολακόπουλος
- Μαρινάκης: Οι φοροελαφρύνσεις ήρθαν για να μείνουν – Με αρνητικό πληθωρισμό τροφίμων η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.