• Ναυτιλία

    Τσικαλάκης: Έγιναν δεκτά τα αιτήματα της ΠΝΟ για τα οικογενειακά επιδόματα

    Εμμανουήλ Τσικαλάκης

    Εμμανουήλ Τσικαλάκης


    Με πρωτοβουλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα ΠΝΟ, Εμμανουήλ Τσικαλάκη όπου δήλωσε ότι έκανε αποδεκτά τα δίκαια αιτήματα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, για τα οικογενειακά επιδόματα και ότι, κατόπιν διεργασίας με το Υπουργείο Οικονομικών, παρακάμφθηκαν όλα τα κατά καιρούς προσκόμματα και οι αντίθετες εισηγήσεις που είχαν διατυπωθεί από διάφορους υπηρεσιακούς ή μη παράγοντες.

    Αυθημερόν δε, εξεδόθη και η εγκριτική της πράξη σχετικά με τον προϋπολογισμό του ΕΛΟΕΝ, στοιχείο απαραίτητο για την έναρξη της καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων.

    Παράλληλα δε, η υπουργός τόνισε ότι προχωράει στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με τον Υπουργό Οικονομικών προκειμένου να συμπεριληφθεί και η προσαύξηση 5% που  ζητήθηκε από το ΔΣ του ΕΛΟΕΝ.

    Τέλος, η υπουργός δήλωσε ότι συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ ΠΝΟ και Υπουργείου, ώστε να επιλυθούν, επιτέλους, τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και την οργάνωση του Ε.Λ.Ο.Ε.Ν..

    Η Ναυτική Ομοσπονδία  παραμένει σε εγρήγορση γύρω από τα ζητήματα του Ε.Λ.Ο.Ε.Ν., καθώς είναι πρωταρχικής σημασίας για όλο το Ναυτεργατικό κόσμο, κατέληξε ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Εμμανουήλ Τσικαλάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Νικόλας Πατέρας: Ένας κατά συρροήν… ιδιοκτήτης superyacht

    Νέες θαλάσσιες διαδρομές για τη μεταφορά σιτηρών – Συμμετείχαν 1.000 πλοία

    Επανδρομολογείται το Speed Cat I της Alpha Lines στον Σαρωνικό



    ΣΧΟΛΙΑ