• Ναυτιλία

    Τρία ρυμουλκά που ναυπηγήθηκαν στην Τουρκία έρχονται στο σταθμό LNG της Αλεξανδρούπολης


    Η ναυπηγική μονάδα Med Marine, που εδρεύει στην Τουρκία και η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή κυρίως ρυμουλκών και βοηθητικών σκαφών ναυτιλιακών εργασιών στο ναυπηγείο της στο Eregli, παρέδωσε με επιτυχία την ίδια ημέρα, τρία ρυμουλκά RAstar 2800 στη δανική εταιρεία ρυμουλκών Svitzer.

    Τα τρία ρυμουλκά είναι όλα σχεδιασμένα από τον Καναδό Ναυτικό Αρχιτέκτονα Robert Allan και τα μοντέλα RAstar 2800 επιλέχθηκαν ειδικά από την Svitzer για την εξαιρετική τους αποτελεσματικότητα στις λιμενικές λειτουργίες.

    Αναφέρεται ότι και τα τρία ρυμουλκά μετά την παράδοσή τους θα αναπτυχθούν στην Ελλάδα για την εξυπηρέτηση του τερματικού σταθμού LNG του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου της Gastrade.

    Ο Melis Üçüncü, διευθυντής πωλήσεων της Med Marine, δήλωσε: «Η επιτυχία μας στην παράδοση τριών ρυμουλκών στη Svitzer σε μια μέρα είναι απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της Med Marine στην αριστεία και των εξαιρετικών δεξιοτήτων της ομάδας μας. Αυτό το επίτευγμα όχι μόνο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ξεπεράσουμε τα όρια του δυνατού στη ναυτιλιακή μηχανική, αλλά επίσης εδραιώνει την ισχυρή συνεργασία μας με τη Svitzer».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Χατζημανώλη: Οι στόχοι της Κυπριακής Ναυτιλίας για το 2024

    Τι σημαίνει για μετόχους, εργαζόμενους και προμηθευτές το deal Attica – ΑΝΕΚ

    Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλεντής): Μερίσματα 3,1 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ