ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή του Περάματος ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 43χρονου ημεδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος, ειδικότητας βοηθός ηλεκτρολόγου, Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρίσκεται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, για εργασίες επισκευής και συντήρησης.
Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο χώρο του μηχανοστασίου, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Διαβάστε επίσης:
F1 Κίνα, Sprint: Ο Νόρις στην pole!
Ο Ζελένσκι επισκέπτεται στρατεύματα στην περιοχή του Ντονέτσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.