ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Περάματος για τον τραυματισμό ενός 64χρονου ημεδαπού εργαζομένου ιδιωτικού ναυπηγείου τις μεσημβρινές ώρες την 05.01.2026, εντός των εγκαταστάσεων στο Πέραμα.
Συγκεκριμένα, ο 64χρονος, ο οποίος εκτελούσε ελασματουργικές εργασίες, κατά την κατάβασή του από σκαλωσιά ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του. Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», για παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Διαβάστε επίσης:
Καθελκύστηκε άλλο ένα πλοίο του Λέοντα Πατίτσα – Θα παραλάβει φέτος 4 νεότευκτα πλοία
Υποχρεωτική η αναφορά από τον πλοίαρχο και την εταιρεία της απώλειας κοντέινερ στη θάλασσα
Τσιάρας για αγροτικά μπλόκα: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κλείσει την χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.