ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Το Λιμάνι του Πειραιά και το Blue Star Patmos επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.
«Από το πρώτο λιμάνι της χώρας θέλω να καλέσω για μια ακόμα φορά όλες και όλους να τηρήσουν με συνέπεια τα περιοριστικά μέτρα», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: «Όχι επειδή τα στελέχη του λιμενικού διενεργούν συνεχείς ελέγχους, αλλά γιατί αυτό επιβάλλει η ατομική συνείδηση όλων μας και σε κάθε περίπτωση γνωρίζω ότι αισθανόμαστε όλοι πιεσμένοι μετά από 13 μήνες πιστής εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.
Γνωρίζω πόσο πολύ θα θέλαμε να είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως θέλω να ζητήσω να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων και η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος μπορεί πραγματικά και την πανδημία να νικήσει και φυσικά μία ώρα αρχύτερα να μας οδηγήσει προς την έξοδο μας απ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».
Ο κ. Πλακιωτάκης τέλος, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στους ταξιδιώτες, τους ναυτικούς, καθώς και στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη