ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Pantheon Tankers, της Άννας Αγγελικούση την οποία συνδιευθύνουν τα παιδιά της Φραγκίσκος και Αντώνης Κανελλάκης, παρέλαβε άλλο ένα πλοίο, το οποίο ύψωσε την ελληνική σημαία.
Η εταιρεία γνωστοποίησε το γεγονός με το ακόλουθο σχόλιο:
«Με χαρά ανακοινώνουμε την παραλαβή του M/T Sea Quartz, ενός δεξαμενόπλοιου τύπου Suezmax που ναυπηγήθηκε από την HD Hyundai Heavy Industries.

Αποτελώντας μια περήφανη προσθήκη στον στόλο της Pantheon Tankers, το Sea Quartz πλέει υπό ελληνική σημαία.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες που συνέβαλαν στην επιτυχημένη παραλαβή του, για την αφοσίωση, το ομαδικό πνεύμα και τη δέσμευσή τους.

Ευχόμαστε στο πλοίο, στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμά του, ούριους ανέμους και ασφαλή ταξίδια!».
Επισημαίνεται ότι ο όμιλος της Άννας Αγγελικούση διαθέτει ήδη 35 πλοία με ελληνική σημαία.
Διαβάστε επίσης:
ΟΛΘ: Δεν υπάρχει κίνδυνος από τα πυρομαχικά που εντοπίστηκαν στον βυθό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό Φυσικό αέριο: Ήπια άνοδος καθώς οι προβλέψεις για κρύο αντισταθμίζουν την αύξηση των αποθεμάτων
- ΔΝΤ σε Γαλλία: Καμπανάκι για χρέος και ομόλογα – «Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας»
- Ιράκ: Υποτίμησε το δηνάριο έως 14.5% έναντι του δολαρίου λόγω κρίσης στο Ορμούζ
- Κυπριακό φυσικό αέριο: Μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη από το 2028 – Το σχέδιο Παπασταύρου για τον Κάθετο Διάδρομο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.