• Ναυτιλία

    Θυγατρική της CMA CGM στη γραμμή της Κορσικής

    Ροντόλφ Σααντέ, CEO CMA CGM (Πηγή: cmacgm-group.com)

    Ροντόλφ Σααντέ, CEO CMA CGM (Πηγή: cmacgm-group.com)


    Η ναυτιλιακή εταιρεία La Meridionale γνωστοποίησε ότι για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν θα εξυπηρετεί και την Κορσική από την Ιταλία, μπαίνοντας ουσιαστικά σε άμεσο ανταγωνισμό με την Corsica Ferries και τη Moby.

    Αναλυτικότερα, η ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκει στον όμιλο CMA CGM ανακοίνωσε ότι, με το πλοίο της Kalliste, από τις 6 Απριλίου θα εγκαινιάσει μια νέα τακτική σύνδεση με τα λιμάνια της Τουλόν στη νότια Γαλλία και του Ile-Rousse στην Κορσική.

    Προγραμματίζονται τρεις εβδομαδιαίες προσεγγίσει, οι οποίες θα ενισχυθούν την υψηλή περίοδο με ενδιάμεσο σταθμό στην Ιταλία, το Λιβόρνο για να «ικανοποιηθεί η έντονη ζήτηση για επιβάτες».

    Για την περίσταση, το πλοίο Kalliste θα υποστεί επίσης σε εργασίες ανακαίνισης στο μεταξύ για να βελτιωθεί η υποδοχή των ταξιδιωτών στο πλοίο.

    Η άφιξη της γαλλικής εταιρείας La Meridionale θα εμπλουτίσει την προσφορά τακτικών συνδέσεων που παραδοσιακά εξασφαλίζουν η Moby και η Corsica Ferries την υψηλή καλοκαιρινή περίοδο που εγγυώνται τη διαδρομή μεταξύ Λιβόρνο (ή Πιομπίνο) και Μπαστιά.

    Η νέα γραμμή που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2024 θα συνδέει το Λιβόρνο με τον Ile Rousse.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «ξεφορτώνει» παλιά πλοία της με μεγάλα κέρδη – Συνολικά πούλησε 13 πλοία

    Hapag-Lloyd: Η διαδρομή στην Ερυθρά Θάλασσα παραμένει επικίνδυνη

    Maersk: Προγραμματίζει τον διάπλου δεκάδων πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ



    ΣΧΟΛΙΑ