ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και προφανώς τα πλοία φεύγουν γεμάτα», επισήμανε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Κλιάρης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε πριν από λίγο, συνολικά από το λιμάνι του Πειραιά θα γίνουν είκοσι αναχωρήσεις πλοίων με 9.500 επιβάτες και από το λιμάνι της Ραφήνας θα γίνουν 12 αναχωρήσεις ενώ από τα λιμάνια του Αργοσαρωνικού έχουμε 42 αναχωρήσεις.
«Φαίνεται ότι ο τουρισμός έχει ξεκινήσει πολύ καλά» τόνισε ο Θεόδωρος Κλιάρης επισημαίνοντας ότι το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει έμφαση στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και πρόσθεσε:
«Το υπουργείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της ναυσιπλοΐας» και πρόσθεσε ότι συνεχίζονται τακτικοί έλεγχοι στα επιβατηγά πλοία.
Όπως ανέφερε ο υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας πέρυσι από τα λιμάνια διακινήθηκαν από τα πλοία περίπου 34 εκατ. επιβάτες, ένας σημαντικός αριθμός χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Διαβάστε επίσης:
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων – Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας
Petrofin: Στα 51,9 δισ. δολάρια ο δανεισμός των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει και τις 2.400, νέα υψηλά για ΜΟΗ, ΕΛΧΑ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, rotation στην Eurobank, focus στο Jumbo, πάνω από τα 45 η Metlen
- GSK: Κέρδη τριμήνου καλύτερα των εκτιμήσεων – Στήριγμα τα φάρμακα για HIV και άσθμα
- Γεωργιάδης: Σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.