• Ναυτιλία

  Ταχύπλοα θαλάσσια ταξί στην Πάρο και ημι-υποβρύχιο στον Πόρο

  • NewsRoom
  θαλάσσια taxi


  Δέκα ολοκαίνουργια θαλάσσια ταξί πρόκειται να εγκαταστήσει εταιρεία από το Ντουμπάι στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου με σκοπό τις ταχύτατες εν πλω μετακινήσεις στις παραλίες του νησιού, στη γειτονική Αντίπαρο αλλά και σε άλλα κοντινά νησιά και στις παραλίες.

  Τα υψηλής ταχύτητας υπερσύγχρονα σκάφη που θα «σκίζουν» κυριολεκτικά τα κύματα, θα μπορούν να επιβαίνουν έως 4 άτομα και θα μισθώνονται ιδιωτικά έναντι κομίστρου, απευθυνόμενα κυρίως σε εύπορους τουρίστες.

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θαλάσσια taxi θα τα λειτουργήσει ναυτιλιακή εταιρεία του Ντουμπάι που επενδύει στην Πάρο διαβλέποντας το ανερχόμενο τουριστικό προϊόν και την ανοδική τουριστική ανάπτυξη του νησιού κατά τα προσεχή έτη.

  Ενδεικτικό των θαλάσσιων μετακινήσεων express που θα εκτελούν, είναι ότι από το λιμάνι της Πάρου θα φτάνει κανείς στην Αντίπαρο μέσα σε 15 μόλις λεπτά!

  θαλάσσια taxi

  Στο μεταξύ, στον Πόρο, η εταιρεία Pansaronic θα λειτουργήσει το ημι-υποβρύχιοNemo για εξερεύνηση του βυθού της θάλασσας!

  Με το πάνω μέρος να παραμένει στην επιφάνεια, το κάτω μέρος, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, το σκάφος δίνει την αίσθηση μιας αληθινής κατάδυσης.

  “Οι 12 διαθέσιμες θέσεις σας περιμένουν σε κλιματιζόμενο χώρο, με μεγάλα φινιστρίνια, για να απολαύσετε το θαλάσσιο βυθό. Η μαγεία συνεχίζεται και με βραδινές περιηγήσεις με περιμετρικά φώτα”, τονίζει η διαχειρίστρια εταιρεία του Nemo.

  Η περιήγηση θα ξεκινά από το λιμάνι του Πόρου και οι επιβάτες βιώνουν μια πανοραμική διαδρομή 35 – 45 λεπτών κατά μήκος της ακτής.

  Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία και ανακαλύψτε τα μυστικά της θαλάσσιας ζωής.

  Η περιήγηση βυθού με το ημι-υποβρύχιο Nemo είναι μια δραστηριότητα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!

  Το ημι-υποβρύχιο Nemo ξεκινάει από το λιμάνι του Πόρου και ανάλογα με τον καιρό ακολουθεί δυο διαφορετικές διαδρομές κατά μήκος της ακτής, προσφέροντας έτσι άνεση και ασφάλεια στους επιβάτες του κατά την διάρκεια της υποβρύχιας περιήγησης τους.

  Διαβάστε επίσης:

  Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα

  Τι σχεδιάζουν οι τρεις «μονομάχοι» του Αιγαίου και του Ιονίου: Ηλιόπουλος, Γκριμάλντι, STRIX (Τράπεζα Πειραιώς) – Ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και οι αδελφοί Στεφάνου

     ΣΧΟΛΙΑ