• Ναυτιλία

    Στις 3 Δεκεμβρίου τα Greek Shipping Awards 2021 της Lloyd’s List

    Στις 3 Δεκεμβρίου τα Greek Shipping Awards 2021 της Lloyd's List

    Γιάννης Αγγελικούσης, Γιώργος Προκοπίου, Γιώργος Οικονόμου, Αγγελική Φράγκου, Πήτερ Λιβανός, Πέτρος Παππάς, Θεόδωρος Βενιάμης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Κωστής Κωνσταντακόπουλος


    Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 θα απονεμηθούν τα εφετινά βραβεία της Lloyd’s List στους εφοπλιστές και στους παράγοντες της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο τρέχον έτος.

    Ήδη, ξεκίνησε η διαδικασία της επιλογής και συγκροτήθηκε και το πάνελ της διοργάνωσης το οποίο απαρτίζουν ο πρόεδρος των ναυλομεσιτών Γιάννης Κοτζιάς, η πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδη, Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τεχνικών ∆ιευθυντών Ελληνικών Ναυτιλιακών Εταιρειών (MARTECMA), Σταύρος Χατζηγρηγόρης, ο ανταποκριτής των Lloyd’s List την Αθήνα Nigel Lowry, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Πατέρας, η πρόεδρος της WISTA, Έλπη Πετράκη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Μανώλης Τσικαλάκης και ο πρόεδρος των Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, Νικόλας Βουγιούκας.

    Στην εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας θα τιμηθούν οι Έλληνες εφοπλιστές που ξεχώρισαν για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν μέσα στη χρονιά.

    Ειδικότερα θα τιμηθούν εκείνοι που διακρίθηκαν στον τομέα των δεξαμενοπλοίων, στα φορτηγά πλοία, ο πιο επιτυχημένος ή επιτυχημένη κάτω των 40 ετών, ο σημαντικότερος ξένος εφοπλιστής, ο εφοπλιστής με την μεγαλύτερη προσφορά στο χώρο της ναυτιλίας, αυτοί που διακρίθηκαν στις καινοτομίες κλπ.

    Η λίστα με τους πιο επιτυχημένους εφοπλιστές και γυναίκες της ναυτιλίας είναι αρκετά μεγάλη, αλλά σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα στην λίστα αυτή περιλαμβάνονται οι Νίκος Τσάκος, Γιάννης Πολυχρονόπουλος, Εμμανουέλ Γκριμάλντι, Αγγελική Φράγκου, Ιωάννα Προκοπίου, Γιώργος Γιουρούκος, Ευγενία Ανδριανοπούλου, Πόλυς Β. Χατζηϊωάννου, Γεράσιμος Καλογηράτος, Μαρία Αγγελικούση και άλλοι.

    Σίγουρα, η επιτροπή έχει δύσκολο έργο για την επιλογή των προσώπων που θα βραβευθούν, αλλά αυτό είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι στην τρέχουσα χρονιά και σε άνδρες και σε γυναίκες στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ