• Ναυτιλία

    Στις 28 Απριλίου η τελετή απονομής των χρηματικών βραβείων που έχει θεσπίσει ο Στέλιος Χατζηιωάννου για Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους

    Στέλιος Χατζηϊωάννου

    Στέλιος Χατζηιωάννου


    Συνολικά 58 ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων υπέβαλαν την κοινή τους αίτηση, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ, το οποίο ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της easy family of Βrands (www.easyHistory.info) και ιδρυτής και πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/) προσφέρει σε κάθε μία από τις 10 καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις.

    Η τελετή απονομής και η ανακοίνωση των δέκα νικητριών ομάδων, που θα μοιραστούν το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στις 13.00 (ώρα Κύπρου), με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου να συγχαίρει τους νικητές, μέσω zoom.

    Τη διαδικτυακή τελετή θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι 58 ομάδες που διεκδικούν το βραβείο, καθώς και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης. Σε όλους τους ενδιαφερόμενους θα αποσταλεί ξεχωριστή πρόσκληση (link) μέσω mail.

    Να επισημανθεί ότι τα φετινά βραβεία συμβάλλουν κυρίως στην ενθάρρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ανάμεσα σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, με απώτερο στόχο την εδραίωση της ειρήνης στο νησί, γεγονός που αποτέλεσε και την απαρχή για την καθιέρωση του θεσμού των δικοινοτικών βραβείων.

    Για το λόγο αυτό δικαίωμα συμμετοχής είχαν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι των οποίων η επιχείρηση, διαθέτει κύκλο εργασιών τουλάχιστον 5 χιλιάδων ευρώ, απασχολεί άλλο ένα άτομο, ως προσωπικό, πέραν του ιδιοκτήτη, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία της κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο κοινότητες.

    Η απονομή των Βραβείων Δικοινοτικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας «Stelios Bi – Communal Awards for Business Co-operation 2022», αποτελεί τη 12η διοργάνωση στην Κύπρο.

    Από την έναρξη του θεσμού το 2009 μέχρι σήμερα, η συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού, ανέρχεται στα 3.990.000 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Χατζημάρκος: Αυξήθηκε το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τα φορτηγά από 67,40 σε 82,78 ευρώ το μέτρο!

    Ο “Δεκάλογος” του Γιώργου Προκοπίου – “Μου λένε ότι έχω δίκιο, αλλά δεν κάνουν τίποτα!…”

     



    ΣΧΟΛΙΑ