• Ναυτιλία

    Στυλιανίδης: Να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος και του Υπουργείου Ναυτιλίας

    Χρήστος Στυλιανίδης


    Εκδήλωση προσφοράς συλλεκτικής μπάλας για την μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών – στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής).

    Στην υλοποίηση των ευχών τριών μικρών παιδιών συνέβαλε ο φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2024 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

    Στο πλαίσιο δε αυτό, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδήλωση για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης, στον οποίο ήταν συνδιοργανωτές η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Την επίδοση της συλλεκτικής αυτής μπάλας έκανε ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος. Η φιλανθρωπική αυτή δράση είχε ως αποδέκτη της τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make – A – Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος.

    Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην επίτευξη των στόχων της δράσης. Έκανε μάλιστα και ιδιαίτερη μνεία στον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, ως πρωτοστάτη αυτής της προσπάθειας από πλευράς του Υπουργείου, στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο Make – A – Wish – (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος αλλά και στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η χαρακτηριστική αναφορά του στην ανάγκη «να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο ενός εξαίρετου Σώματος, όπως είναι το Λιμενικό, αλλά και ενός Υπουργείου, που έχει μεγάλη κοινωνική προσφορά. Έτσι μπορεί να υπάρχει όχι μόνο αμφίδρομη επικοινωνία, αλλά και ανταπόκριση της κοινωνίας σε συγκεκριμένες δράσεις που αφορούν στον αθλητισμό, τον καθαρισμό παραλιών και οτιδήποτε άλλο».

    Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εκπρόσωποι της ΕΚΟ Ναυτιλίας της ΝΔ, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make – A – Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), των Οργανισμών Λιμένων Ηρακλείου και Ευβοίας και της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

    Διαβάστε επίσης:

    Genco Shipping: Απέρριψε την πρόταση του Γιώργου Οικονόμου να ορίσει δύο συνεργάτες του στη διοίκηση

    Το Λιμάνι του Πειραιά κορυφαίος προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο

    ΟΛΠ: Τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών



    ΣΧΟΛΙΑ