• Ναυτιλία

    Συνεργασία για την έρευνα του υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου και του University of Central

    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus, Φλώρος Βωνιάτης και η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη

    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus, Φλώρος Βωνιάτης και η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη


    Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και το University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), ανανέωσαν την μέχρι τώρα συνεργασία τους, με την υπογραφή μεταξύ τους, Μνημονίου Συνεργασίας.

    Το Μνημόνιο υπέγραψαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus, Φλώρος Βωνιάτης.

    Σκοπός του Μνημονίου, είναι η ανάπτυξη συνεργασίας στους τομείς της Τεχνολογίας, της Επιστήμης, της Έρευνας και της Εκπαίδευσης που αφορούν στα θέματα της ναυτιλίας και της ολοκληρωμένης θαλάσσιας πολιτικής.

    Το Μνημόνιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την από κοινού συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα για θέματα που αφορούν την ναυτιλία και τη διοργάνωση ειδικών ημερίδων, εκδηλώσεων και διαλέξεων για την κατανόηση, προώθηση και ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας.

    Στο πλαίσιο του Μνημονίου, θα υλοποιηθούν προγράμματα σύντομης εκπαίδευσης στελεχών του Υφυπουργείου, καθώς και σύντομη πρακτική εξάσκηση την οποία θα προσφέρει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε έξαρση η πειρατεία – Επιστρέφουν και οι Σομαλοί πειρατές

    Πέθανε ο μεγιστάνας των ναυπηγείων Ισκαντάρ Σάφα

    Πιέσεις στις ναυτιλιακές να σταματήσουν την εκτροπή των πλοίων τους από την Ερυθρά Θάλασσα



    ΣΧΟΛΙΑ